.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Темата е много хубава! Радвам се, че всеобщото мнение е горе-долу еднакво. Както всички казаха.. винаги първо се привлечени от външната красота, а след това и ако характерът на човека е готин-перфектно! За мое щастие аз попаднах точно на такъв човек

Град
    Лапландия!?
    Външноста определено е определящ фактор все пак ти виждаш първо външноста а не характера затова не може да определиш един непознат какъв е по характер а определяш според теб какъв е по външност,и тези които казват,че гледат характера 1-во как я правите тая магия особено с някой случаен човек бе и аз се опитвам ама не мога.

Не мисля.Характера си остава най-вжното, но пък да не приличаш на нищо също не става!

Град
    Primorsko
    Когато бившия ми попита защо го харесвам аз му казах заради характера и тои ми се разсърди и ми каза само заради това...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Re: ВЪНШНОСТ ИЛИ ХАРАКТЕР???

[quote="bibo"]
    @sexita , ти ги гледаш . харесваш ги .. даже ги обичаш ..
    Темата за "Изменен ли е смисъла на Обичам те" или нещо подобно е точно за теб мисля .. Ако като кажеш - Обичам те - означава - харесвам те ..

Не...този,който бях обичала...беше супер труден и с отблъскващ характер...защо го обичах тогава???Защото беше супер сладък и всички искаха да са на мястото ми...надъхах ли се,не знам...но знам,че го обичах главно заради това,че е красив и се гордеех с него Умирах за него,плачех за нищо.
    А що се отнася до съмнението относно моята любов към него...3 години не са малко...толкова отделих от живота си за него.Разделихме се преди 2 години и все още ми притрепва като го видя...но вече знам,че има друг,който е много повече от него за мен сега.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    И двете са много важни фактори.Външността е първото впечатление от даден човек.Много е важен външният вид,но не и най-важното,защото има случаи когато един човек е много красив,а като характер да не се разбирате изобщи,както и обратното.Лично српоред мен и външноста и характера са много важни.Не мисля,че може едното без другото.За мен е важно човека до мен да ми харесва и като външност,но и да се разбирам с него.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Да, определено...
    The reasons of love... <3

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    miii po harakter si izbiram priqtelite i kompaniqta... no gadjeto - toi trqbva pone malko da e hubav... pone malko da prili4a na 4ovek!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Tova e adski t1po no za jalost e taka...

Супер фен
    парите, парите... туй е и пътя и истината и живота!

Едното не може без другото.

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Измества ли в днешно време външността характера..Според мен -да
    Неее за кво ми е кух и красив лейчо ... когато става въпрос за гадже, едното без другото не върви при мен

Град
    варна
    Първо ти прави впечатление външността.Ако не си някои безмозъчен/а,ще се загледаш в характера и същността на самия човек.Това,че по-голямата младеж не го прави,не значи,че всички са еднакви

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    est 4e da v dneshno vreme parvo se gleda vanshnosta pak i kolkoto i da e pekan 4oveka ako e nqkaf blasnat neznam ;] no pri nqkoi haraktera im gi pravi hubavi ;] {}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    външноста винаги е първата притегателна сила, която ни дърпа към даден човек. именно визията привлича първия поглед и естествено първите асоциации "хубава е" или пък "не е чак толкова" и т.н.
    когато визуално харесаме някой ние искаме да опитаме да разгърнем отношенията си със него. тоест да започнем връзка. и именно там преминаваме границата между визия и характер. връзка се гради най-вече на уважението между партньорите. и в крайна сметка колкото и хубав и красив да е човека до нас, щом не се разбираме, просто слагаме край.
    едничкото лошо нещо в днешно време е, че хората прекалено прибързано свикнаха да градят мнение въз основа на външноста. но както са казали хората "първото впечатление винаги е грешно"
    +1
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Измества ли в днешно време външността характера..Според мен -да
    според мен да , външността измества характера в днешно време , но за мен лично характера е от по-голямо значение

по горе бе написано че първоначално външният вид те привлича към даден човек и то наистина е така но ние не си говорим за любов от пръв поглед! смисъл отначало може някой да те привлече но после като опознаеш друг и ти харесва характера му със сигурност ще избереш човекът който е по готин по характер!
    поне аз съм така.....даже в момента е така.... харесвам човек който е хич не е толкова хубав но е супер пичага
    но пък от друга страна поне малко трябва да те привлича външният вид защото иначе ще го харесваш само като пиятел
    I love Hip-Hop!
    Knowledge reigns supreme over nearly everyone!

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    Характер!!!
    При всички случаи!
    Аха... характер викаш... Еми земи тръгни с нещо http://194.12.229.99/photos/322/3210566l.jpg < такова

Град
    Sofia, Bulgaria
    50/50

Първо гледам външността, ако ми хареса характера започвам да обръщам по-малко внимание на другото.

ПП.Още 1000000000000000000000 пъти пуснете тая тема.
    Бахти тъпия ник имам

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Crafter аз пък съм виждала доста двоики в които жената е ниска и дебела и нищо особено в лицето а мъжа е супер пич но има нещо вярно в това че мъжете са по-взискателни но то е защото твърде мн им пука какво ще кажат приятелите им и не смеят да се появят с някоя която не отговаря на днешните стандарти

Иначе за мен е мн по-важен характера. Единствените ми изисквания са да е висок и чистоплътен. Така и така когато обичаш някой почваш да го виждаш с други очи и ти се струва прекрасен.

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Темата е много хубава! Радвам се, че всеобщото мнение е горе-долу еднакво. Както всички казаха.. винаги първо се привлечени от външната красота, а след това и ако характерът на човека е готин-перфектно!
    +1

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Crafter аз пък съм виждала доста двоики в които жената е ниска и дебела и нищо особено в лицето а мъжа е супер пич но има нещо вярно в това че мъжете са по-взискателни но то е защото твърде мн им пука какво ще кажат приятелите им и не смеят да се появят с някоя която не отговаря на днешните стандарти

Иначе за мен е мн по-важен характера. Единствените ми изисквания са да е висок и чистоплътен. Така и така когато обичаш някой почваш да го виждаш с други очи и ти се струва прекрасен.
    А! Радвам се, че някой го каза, защото аз не можах . Благодаря ти за това изказване.

PS.

183см и се къпя веднъж в годината на промоция - канче топла вода и пяна за бръснене.
    Все пак дай скайп. Ще ми се да познавам повече момичета, като теб.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Ако не ти хареса външно , не виждам как ,ще стигнеш до вътрешното...

Винаги първо ни привлича външността на дадения човек и това ни кара да изпитаме любопиство към него...след това да се запознаем с него...и ако ни хареса и характера да хлътнем...и т.н... Но първото впечатление е винаги от външността... после от държанието...
    Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !

еми характера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си