- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЪНШНОСТ ИЛИ ХАРАКТЕР???
i dvete imat ogromno zna4enie za men xaraktera e na 2-ro mqsto![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1Първоначално написано от NightGuardian
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Колкото и жалко да е - в повечето случаи да! .. Хората не се и опитват да те опознаят ако не си от ''готините'' .. ако не носиш марковите дрешки и не си с сто кила грим на лицето (или сто кила гел ф косата за момчета) .. Въпреки тфа вярвам,че още има хора,които не те преценяват само според външния ти вид![]()
just a kid۵
+1Първоначално написано от Crafter
![]()
![]()
2 в 1 си е най-добре.
Не бих могла да съм с някой, който е красив външно, но пък е пълен задник. Най-малкото аз в една връзка искам уважение, сигурност, подкрепа, обич... и нямам работа с някой, който има само външен вид, но не би могъл да ми даде. От друга страна пък може човек вътрешно да е прекрасен, да ми дава тези неща, но да не го харесвам на външен вид. И тогава бих могла да го възприема само като приятел. Все пак за нещо повече трябва и да ме привлече...
Така, че... 2 в 1.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да определено и аз съм за 2 в 1. Това е най-добрият вариант.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Haraktera estestveno!S godinite 4ovek se promenia ividoizmenia !Taka 4e ne e garancia 4e ako na 15 si super,na 25 6te bade6 varhovna!
НАЙ-ГОЛЯМАТА СЛАВА НЕ Е В ТОВА НИКОГА ДА НЕ ПАДАМЕ,А ДА СТАВАМЕ ВИНАГИ КОГАТО ПАДНЕМ!!!
За момичета е важно да е готин и да има париЗа съжаление в момента това е най-важното за тях.
![]()
Муш, въх, уби ма!Първоначално написано от Shane
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
А за момчетата е важно да е 90-60-90,с дълга коса,да се облича секси и по възможност да има бразилско дупе...Първоначално написано от lud1990
Трябва и двете да ги има,инае няма смисъл да се стига до по-сериозна връзка според мене...И я ми кажете вие,дето се мислите за много велики
и възвишени,ако при вас дойде някой грозен,лигав,мръсен и неприятен "убавец" или някоя грозна,космата,потна,пъпчи а мадама надали ще ги харесате,нали?Така че не се правете на много умни и признайте,че в тийн годините външността не измества,но определено е по-важна от характера...![]()
Бе всички викате характер..но да не кажа,че едно 70 на 100 от вас си избират гаджетата по външен вид..Малко са хората,които биха опростили физическо несъвършенство и биха застанали твърдо зад характера..
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Не всички грозни хора са нечистоплътни и едното няма нищо общо с другото....Освен това какво общо има факта че е лигав с външността? А колкото до пъпките те са нещо нормално на тази възраст и човека не е виновен че ги има.Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
mmm po princip v dne6no vreme v1n6nosta izmestva haraktera,no sled vreme kogato edna vr1zka zapo4ne v1n6nosta ostava na zaden planp1rvoto privli4ane e ot v1n6nosta toi ili tq moje da e spr qk/a ,no kogato se opoznaqt prosto moje n6 da ne se polu4i
edna vr1zka zapo4va s privli4aneto ot v1n6nosta,no razdqlata v nqkoi slu4ei e ot haraktera...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чуждото мнение не ме интересува,освен ако не е в моя поза !!! :]
Еми както се спомена, и аз просто нормално първо като видя момиче харесвам външността и, и след това вече идва и характерът ... но характерът е по-важен !!!
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
v kraina smetka ako tolkova zalagaxme na vun6nosta nqma6e da ima smisul da sme samo s edin primerno...6tqxme da si kolekcionirame barbita i (kak be6e na barbity krasaveca...) i tam krasavci nekvi!
za6toto kogato si s ednin 4ovek ti opredeleno iska6 da po4yvstva6 dy6ata my,da opoznae6 xaraktera!iska6 da si s nego za da si spodelqte,da se podkrepqte!ako samo vun6nosta e vajna za nqkoi xora to togava tezi xora nqmat vkys,ne mislqt s glavata i qvno po-skoro sa si vzeli maceto/pi4a samo za da se pokajat kato"Golqmata rabota"
i vse pak kolkoto i razvrat i licemerie da ima v dne6no vreme vse o6te vqrvam 4e ima xora koito naistina da opoznavat 4oveka i pod fondiotena () malako tupo kato misul no dostoina za yvajenie 6tom q proiznasqm az
![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
ха, мн точно казано... +1Първоначално написано от slun4ice
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ХАРАКТЕРА!
80% външност и 20% характер.
трябва да има вънсшност и да е красива. надали бих тръгнал с няква мумия дето разчита само на характера си![]()
такива не ми правят впечатление![]()
Аз лично си имам теория че момичетата са по склонни да гледат характера и не чак толкова външността на момчетата. Виждал съм хубави момичета с не чак толкова хубави и богати "пичове". Явно характера ги привлича. Разбира се тука си е относително...и не е при всички девойки. Но ние момчетата никога не бихме тръгнали с момиче ако не ни хареса на външен вид ако ще и екстра характер да има, докато момичетата биха. Познавам жени които са спали с мъже заради гласовете им.![]()
Хм, важното е да не е отблъскващ или противен. В общи линии това са ми изискванията към външността и всичко друго (хубаво тяло, лице) се приема като бонус. Личностните му качества са на първо място. Успее ли да ме впечатли (аз си имам едни точно определени изисквания), съм склонна да мяуча в краката му.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
И аз съм така само че с момчетатаПървоначално написано от alex_devv
![]()
външността понякога лъже...Първоначално написано от bibo