.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Град
    Испания
    Само за трева или може и други наркотици? Най-якият наркомански филм,за който се сещам е Трейнспотинг!Класика просто!От него се разбира до къде води друсането...Препоръчвам го на всички,които си мислят,че това е просто игра...Не съм сигурна,но май чух,че са направили филм и по Мементо.Аз не съм го гледала.Но книгата е велика!Също препоръчвам. \/
    Надеждата умира последна!!!

Град
    Dreamland
    Fat Pizza :P
    БисквитенотоЧудовище

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    trainspotting kvo ob6to ima s komediq ?
    dont be menace in south central when drinking your juice tva e film
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Испания
    Не знаех,че под филм за трева се разбира комедиен филм...
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от techsoul
    Ще го защитя като ви кажа, че вие сте модерни глупаци кво като пиете и ходите на планета пайнер клуб глупаци смотани писна ми от критиките ви нещасни сте престанете да пишете такива глупави коментари да ругаете или пишете по темата или се изнасяйте... Имаме пари друсаме се бедняци сте клошари сте пукайте домашната ракия и не флуудете
    haha are be bogata64eto...i ko kato ima6 pati ne trqq da pie6 li! az moe da nqmam 1 stotinka v djoba i pak ako iskam 6e si namerq amfeti nali se se6ta6 4e si4ko e do priqtelite! kupi si priqteli kat si tolkos 4erviv/a
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Пуша си всеки и ми е супер яко..
    а до колкото другите са против тревата варвете си на майната хаХА
    пАЛЯЧовЦИ.. варите при майкаси дави купи дъвки... о но да ти е сладко _)_

Lust_for`Sk8ing а до колкото тебе ти си супер мега зле ...
    гледай си предаването мусик варви на майната си.. о да много яко предаване.. нали? ХЬахьаУХйайхаХаХ оо кой ще дават неска Иван?? ХАхАхА

s tiq devstveni raci4ki do kade mojesh da stigne6 nz xaxa sme6no mi e ...
    Spored teb/e kvi filmi da gledame.. Bugs Bunny... ? Tom i Jeri xaxaXA
    Abe kwo se zanimavam s tapi hora TREVATA ne e bilo moderna xaxa ae fakay sa otivai da u4i6 f kenefa ... ama wnimavay danete razberat che pravish seks s prastite si

Град
    Petrich
    Friday
    Next Friday
    Friday After Next
    Hald Baked
    Steel is my body and fire is my blood.

Ето ти една наркоманска и наркодилърска история... http://zamunda.net/details.php?id=72251
    Lif3 iS a game! Never Stop ing iT! Nev3r g!ve Up!!!

Kids
    Kidulthood
    Rich kids
    Requiem for a dream
    The Basketball Diaries
    Thirteen
    Wild Things
    Cruel intention

Секс, наркотици, алкохол (и последствията ест.)
    Мн добри филм4ета :Р Мани ги тея отка4ените....животът си е твой ,прави кфото ти си знае6...остаи ги тея педали само злобеят
    Ysmihni se ytre 6te e po zle!!! [sun]Kuco kioravo sakato 6to ima dupka to e zlato GuZuT nQmA PoL :P:P:P [[star]]

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе вие нормални ли сте бе ?!
    Човека ви пита филми за наркотици, вие го изкарвате наркоман...
    Тва все едно да питам "Харесва ли ви Hitman" и вие да ми кажете, ти си убиец !
    Бахти изостаналите хора, заклевам се !

Иначе по темата:
    Повечето яки филмчета са ги казали, но сте изпуснали
    Pineapple Express / Ананас Експрес (200
    Направо съм се счупил от смях на тоя филм, гледай го !
    Ето ти линк
    http://zamunda.net/details.php?id=152704&hit=1
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    super high me
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Ruse
    Harold & Kumar
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Супер фен Аватара на Dumb
    Цитирай Първоначално написано от SeaEatsShips
    Fat Pizza :P
    Да чудесно предолжение

Град
    Shove IT
    Поредното wannabe

Град
    София
    Aми всички, които съм гледала са ги казали... Сега се сещам и за Weeds, ама той е сериал, иначе е готин.

avei vie tuka ste golemi liohmani ve regnah se specialno za da kaja che ste ebahti ogranichenite tapaci ..trygvam da si tarsq nqkoe filmche i ko namerih nekfi deto ne gi ebe syshnost za toq deto mu govorqt no vypreki tova iskat da si nalojat mnenieto drusaite se pushete si jonka piivaite si i vobshte da ne vi ebe koi za kyf vi misli.I vsichko tova e zapochnalo ot ideqta da spodelite s choveka nqkoi gotin film koito vi e haresal.She si blysna glavata nqkade vie ste ludi
    ei balyci

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Имаше един доста забарен тревомански и като цяло наркомаски филма с Джони Деп, но точно сега не мога де се сетя името му Иначе е доста и доста стар, но пак ми хареса. Оф, акто се сетя кой е ще едитвам. Някой ако знае да казва де
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Имаше един доста забарен тревомански и като цяло наркомаски филма с Джони Деп, но точно сега не мога де се сетя името му Иначе е доста и доста стар, но пак ми хареса. Оф, акто се сетя кой е ще едитвам. Някой ако знае да казва де
    Blow/Дрога ??

Иначе подкрепям останалите за Don't Be A Menace (любимият ми) и Requiem of a dream. И още:
    Candy
    Smile .. учудена съм,че ги пропуснахте.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Фен Аватара на Stretch
    Град
    Sofia
    Half Baked е як

Град
    Varna
    Шо не ми писа у скайпа да го кажеш Изгледах повечкото ,но how high e най-якият !!!

wOOw

registrirax se zashtoto kato prochetox komentarite i mi idvashe da si trqsna glavata v komputara , zashtoto nqkoi si tam pita "trqbva mi film s treva" savsem normalen vapros zashtoto se podrazbira che iska komediq .. qvno se e zaribil sld kato e gledal HOW HIGH ... no da razvivata nqkakvi absoliutno bezsmisleni tezi I TO TOCHNO TUK ... za narkomani .. za house .. za pari .. za samozadovolqvane .. i tempodobni prostashki izcepki .... tolkova li sme ogranicheni nie balgarite , za da iskate da BIETE,edvali ne, hora koito slushat house ... i kakwo ot tova che slusham house .. da slusham HOUSE I SAM ZARIBENA .. zashto trqbva da xodq na nqkvi bezplatni koncerti na planeta da gledam razgolenite cici na andreq i kameliq i porednata bezmozachna pop-folk kokona .. i da se blaskam pri mangalite kato moga da otida na SOLAR SUMMER FEST cacao beach naprimer i da se razbiq ot sqkade bez da ima mirizlivi,potni mangali ili razsablichasti se pyberki koito se sablichat samo i samo da saberat malko pogledi varhu sebe si kato prostata selska djapanka andreq koqto e na scenata vse pak ..
    za trevata .. awe vie lydi li ste????? ....draznq se na takiva ogranicheni individi kato vas ... ostavete choveka da si pafka .. dori bix my predlojila na puk na oligofrenite kato vas da se saberem i da se napraim MAT!!!
    I DA GLEDAME NQKOI FILM ZA TREVOMANI VSE PAK !!!!!!!!!!!! :P :P :P :P I DA SE RAZCEPIM OT SMQT

no stiga tolkova sam pqla konsko na vsichki ... zamislete se nad tova i ne e nyjno pod moq "bezobiden" ,no za razlika ot vashite e smislen , komentar da nqma nqkvi spam saobshte ot sorta .."imam pari .. nqmam pari .. narkomankata da mlakva i nqkvi takiva bezmislici"

PO TEMATA :

FAT PIZZA
    Soul Plane
    Half Baked

Мега фен Аватара на Blab
    Малка къща в прерията?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си