- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля дайте ми съвет :[
След 2 седмици приятелят ми има рожден ден искам да го изненадам с нещо наистина страхотно ... но не мога да измисля нищо Моля Ви дайте ми някакви идеи с които вие сте зарадвали вашия човек
Предварително Благодаря !
Купи му помпа за пениси.
a na kolko e godini toj ?
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
www.bezpanika.com
na 17 ..
kykla ne my traa![]()
moje bi nqkvo biju ddz...mn tryden v1pros i men ne me biva v podar1cite![]()
Организирай купон с приятелите му, направи нещо с ваша снимка (сложи я в рамка) или просто нещо символично. Нз какви са ти финансовите възможносто. но защо не и екскурзия до някъде или вечер в планината
Или някакъв сувенир символизиращ вашата връзка или на сутиена си връзваш една панделка и на прашките и някакси му се явяваш по сутиен и прашки и тва е изненадата![]()
Пъзел с ваша снимка по поръчка
+1 to4no taka - tva 6e e nai hubavata iznenada za negoПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
mersi za sega za ideite no molq vi davaite o6te za da moga da izbera naistina nai - dobrata![]()
Страхотен секс???!?!?Първоначално написано от k...
--------------------------------------------------------
Той не обича ли да чете?Купи му някоя психо-книга![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
eee ...suveti ...molq viii ...davaite o6te :S![]()
купи му веришка която се аделя на 2 и да пише нещо кат обичам те ... дедазнам не ме бива много в подараците![]()
Мммм домашни чехли ??![]()
Има сайтове, на които можеш да поръчаш тениска с определен надпис или картинка- пробвай с това![]()
Smile!?
ee sa.. 4exlida ne sum my jena ot 30 g .. ta 4exli 6e my zimam
![]()
![]()
организирай купон с много момичета и стриптийзтова съм го правила на мои приятел..прекара си супер
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
mii CD na lubimata my grypaa no nai-qko 6te e ako si varje6 pandelka na rakata otide6 y tqx i go nacelyvaaa6
a za6to ne my napravi6 party-iznenadaaa,moje6 da pokani6 vsi4kite my priqteli i daa organizaira6 ne6tata taka,4e da si izkarate syper
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
pxaxa .. traa da sum luda za da go napraaПървоначално написано от fuck_me_pls
mng sum revniva ne moga da si go pozolq
![]()
Тениска на Johny Bravo му вземи ... ще си умре от кеф ... Подари му сърцето си и ще остане доволен !Първоначално написано от ra4ence
I am not an artist I am a fucking work of art!