.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Гърдите..

Гърдите..

На 15 години съм.Вчера следобед, докато се преобличах усетих на лявата си гърда нещо като топче,колко голямо ми е трудно да определя... г/д под зърното се намираше.Уплаших се страшно много, при положение, че сутринта нищо ми нямаше и е станало за максимум един час. В понеделник ще отида на лекар, но ми се искаше преди това някой да ми каже какво може да е и се надявам, че ще се поуспокоя.Мерси предварително.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Град
    Sliven
    Лекарят ще ти каже точно какво ти има.Не може да знаем.Надявам се всичко да е наред.

Супер фен
    Град
    Панацея
    еми аз нямам здравно образование
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Не се шашкай. Каквото и да е, важното е, че си го открила навреме и всичко ще се оправи. Успех!!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

не се тервожи бе лекарят ше ти кажи какъв е проблема (ако въобще това е проблем де ) [/i]

Re: Гърдите..

Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    На 15 години съм.Вчера следобед, докато се преобличах усетих на лявата си гърда нещо като топче,колко голямо ми е трудно да определя... г/д под зърното се намираше.Уплаших се страшно много, при положение, че сутринта нищо ми нямаше и е станало за максимум един час. В понеделник ще отида на лекар, но ми се искаше преди това някой да ми каже какво може да е и се надявам, че ще се поуспокоя.Мерси предварително.
    спок брат сас сигорност е топ4е ако ти излезат поBе4е броики ме Bикни да играме ааа BнимаBаи доктора да не ти ги земе ,4е остаBаме на сухо

Мисли квото искаш и ходи на лекър ама едно запомни от мен...Не се шашкай от някви неща по тялото си...

spoko naistina vajnoto e 4e si go otkrila v na4aloto!!! i kaji kak e bilo na doktora

небой са нема ти нищо на цицонките...
    една позната беше получила същото и лекаря и беше казал че това е масно топче и ще се оправи само след време

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Най-вероятно е някое мастно образование.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Еми лекарката ми каза че или е от мн напрежение в ръцете или просто много съм си "друсала" циците и ще сe махне от само себе си
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си