- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да и кажа ли?
Сигурно ви е писнало от такива въпроси но не се сдържах да попитамНа по 17 сме с моята, аз съм девствен и не знам дали да й кажа или не. Тя е хубаво момиче и ако има повечко опит си мисля че ще разбере че ми е било за 1ви път и ще изглежда че съм я излъгал само да се направя на печен
![]()
![]()
![]()
Какво мислите да й кажа ли че ще ми е за сефте? Дали ще прояви разбиране?![]()
кажи и ! Няма смисъл да я лъжеш!
...
еми не знам, Аз 1 време като бях, ходех с 1 момиче. КАзах и, че съм девствен и тя ме заряза![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
По-добре и кажи истината .. ако тя търси само секс - сигурно ще те зареже .. въпроса е: ти това ли търсиш ? - ако "да" - не и казвай, ако "не" - кажи и истината, бъди честен с нея във всичко !
еми по-добре не и казваи защото ще се притесни и тя![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
К***аПървоначално написано от comics
![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Ако се притесняваш от това, че тя ще разбере, просто погледни в някой учебник по биология къде се намира вагината. Веднъш уцелиш ли я, после само напред - назад![]()
Не виждам причина да я лъжеш за такова нещо.Ако наистина държи на теб,не би те зарязала за това.Ако те зареже,поне ще си разбрал по-рано каква е.
Ще разбере.
Кажи й.
Пък някои момочета го намират за сладко.
Просто се отпусни, бързо ще свикнеш
Ако мислиш, че ще свършиш бързо -бий си 1 чекия 3-4 часа преди акта
Успех батка
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хмм а ако не знам кога ще е акта? смисъл ако не и се чака до вечерта а ми се нахвърли веднага като дойде в нас?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
та*ака настрана, а като си набия една по-рано няма ли по-трудно да ми стане или да нямам такова желание за секс? няма ли да ми се отрази зле това? повече от седмица вече нито чекии нито секс направо ми се привиждат цици и вагини вече където и да отида![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре й кажи, предполагам ако си спокоен няма да има големи гафове, ама все пак не е лошо да знае. Ако за нея това е проблем, значи не си заслужава. Аз например смятам че е мн сладко едно момче да е девствено![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
кажи ивсе пак не можеш вечно да го криеш :P
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Кажи й![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Кажи й,защото като дойде ''момента'' и се спечеш,ще стане неловко![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Кажи и няма смисъл да криеш от нея и то такива маловажни простотиикитя така или иначе ще разбере...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ако те пита - кажи й...![]()
ама така сам да се набутваш... - трябва много да я обичаш и много да й вярваш, че ще 'прояви разбиране'.
Приятелите ми момчета са ми казвали, че в началото не са споделяли 'тая ценна информация', а в последствие... след време... са си признавали, когато вече са били сигурни в Нея.Все пак да не забравяме и моментът с мъжкото 'Его'...
Ако протича 'нормална' комуникация помежду ви - казвай, ама ако се притесняваш как ще реагира и т.н.... по-добре си прави пас в началото.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе, я си трай. Ако и кажеш , рискуваш да я притесниш и нея, момичетата обичат да мислят, че момчето знае какво прави. То ако така, или иначе си проличи, тя ще си разбере, няма нужда да се хвалиш предварително
.
Първоначално написано от kato` limonche
хаха ама аз обичам и Той да знае какво прави... не просто да си мисля, че знае.![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
как ще и казваш бе, ръгай смело иначе ако те зареже (требва да е тъпа путка) ше си останеш пак девствен
гъгни два пъти и от мене![]()
Кажи й. Тя няма да те зареже, заради това, че си девствен!!! Какво толкова ви е срам от девствеността нз...![]()
Кажи й.Ако е по опитна и правите секс без да си й казал тя ще разбере сама.Дори може да се почувства гадно от това че не си й казал.Абе кажи й в една вразка небива да има тайни![]()