zdrasti ! Zna4i imam edin malak problem kogato nqkoi zvanne na vratata i az podska4am * normalno li e tova i kak da sspra da go prava tova neshto
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Спри да мастурбираш, и като звънят на врата няма да се стряскаш...
И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !
Иди да ти леят куршум.
Нещо си се наплашила.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
qvno s nadejda 4aka6 nqkoi da doide ili se strahuva6 ot pristiganeto na nqkogo..
otidi da ti hvyrlqt brashno ili da ti leqt korshum. Mislq 4e kurshuma e po-efikasen :P
какво ще рече куршум какво се прави и така нататък -*не се смейте много че не знам *
Лееене на куршум се състой от Една БАБА + Олово + Тиган и олио мисля че има или ням анз.. ОГЪН .. Оловото се топи и се праи там нещо .. бабичката ти бае а-у и тя щи обясни на место... Нищо болзенено не е.!Първоначално написано от zvezda_
lol nikoi li ne zacepva 4e temata e ebavka?![]()
Първоначално написано от Riot
еми най-лесно ще се справиш с проблема по два начина:
1.) се завържи за стола,така че като някой звънне да нямаш физическата способност да подскочиш
или
2.) развии звънеца и така няма да чуваш някой като звънне.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто темата къъъъърти
![]()
Първоначално написано от jujoni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
ами да ти кажа.. не е много нормално![]()
![]()
...