- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли му/и?
В този живот на никого не можеш да имаш пълно доверие и да вярваш безрезервно. Мразя да ме лъжат и правят на глупачка, винаги усещам, когато ме лъжат. До вътрешно усещане е. После става лошо, защото побеснявам. Но иначе аз лесно се доверявам. Само човек трябва да знае правилната комбинация от думи.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Има моето доверие на 100%. Напълно и безусловно му вярвам за всичко. Ама той е такова ангелче-не може за нещо да лъже.
и аз така...моят постоянно ми повтаря,че страдам от "синдрома на несъществуващия проблем"Първоначално написано от ghostwisper
![]()
Мн пъти съм била лъгана,но пак съм мн доверчива.Но си имам винаги едно на ум.
НА никого нямам вяра, никой не е заслужил доверието ми и смятам, че в този живот да имаш пълно доверие на някоого е мн глупаво. Хората все някога ще те прецакат. Имам вяра само на себе си. Аз съм си всичко на което мога да разчитам ..
Само на себе си ..
И на него не вярвах .. въобще..знаех, че е с други .. и за това говоря и в минало време ..
И сега пак няма да му вярвам .. и той не ми вярваше .. и той на никой няма да повярва .. НИкога -
доверието е приятна заблуда ..
![]()
аз му вярвам... познавам си го и знам ког аможе да излъже и кога не...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Трябва да съм много пропаднал и затънал че да се доверя на момиче...
аз по принцип вече не вярвам...щото съм много доверчива и след това прецакана....Първоначално написано от sexita
![]()
Съмнението го има (почти) винаги.. Дори и в сериозни връзки идва и такъв момент.Важното е да не се стига до болезнени ревности и т.н.
just a kid۵
napalno mu vqrvam... znam 4e nikoga ne bi me izlagal ili naranil s ne6to .. ima moite 100%![]()
+1 :PПървоначално написано от Oriqna
ме 2Първоначално написано от sexita
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Едно време вярвах..безусловно...
...но впоследствие осъзнах 'глупостта си'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
какво е станало???Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
вярвам.. ама ето 3 години сме заедно, и пак не мога да съм 100% сигурна че не ме лъже за дреболий .. и то само защото съм го хващала в лъжи и..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от Miss_Perfekt
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Рядко се съмнявам .. като цяло му имам почти 100% доверие![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Вярвам...обаче така ми се искаше да не беше истина...![]()
Ами вярвам му... не е заслужил с нищо да не му...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!