- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли му/и?
Емииии откакто го познавам не му вярвам... Защото го познавам какъв е... А и аз не съм много "послушна" де... Единственото нещо, за което някога съм му вярвала е това, че ме обича.. И това ми е достатъчно. Дори една вечер да е с някоя, дори да прави с нея такива неща, които с мен не, аз ще знам, това няма да промени чувствата му към мен.. Както и моите към него... А ако случайно той вече не ме обича... Еее... Значи е време да скъсаме...
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Аз й давам п1лното си доверие, а тя не ми вярва... постоянно ми се с1рди за най - малкото нещо... и аз незнам вече какво да правя.. а нито с1м се " д1нил " нито нищо...![]()
Казано е - В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
А конкретно за мен - ами нямам си гадже, така че и да вярвам и да не вярвам все тая...![]()
![]()
![]()
Не мога да му имам доверие на 100%...такова доверие съм гласувала, единствено на майка си и на братовчедка си
![]()
Да кажем 99%, винаги си имам едно наум...
Тъпото е, че когато си хм... 'влюбен'... си 'заслепен' и не можеш да бъдеш обективен спрямо 'човека до себе си'.. иии приемаш всяка негова дума, мимика, жест... за 100% истина. Въпреки че може да има невъобразимо много сигнали, че нещо не е наред, ти просто не ги виждаш и вярваш на неща, които ти се иска да бъдат така.Първоначално написано от sexita
![]()
Е.. нещо подобно беше и в моя случай... Прекалено много вярвах... за всичко... и прекалено много се 'раздавах'... за тоз', дет' духа...
Лошото е, че такива неща остават следа... и като си се опарил веднъж... за всяко нещо започваш да търсиш под вола теле... Идиотско е..., но по-идиотското е да се предовериш на някого и после да се чувстваш като последния глупак...
За това.. винаги си имай едно на ум.Но не си го навивай на пръста...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Нямам му никакво доверие..
Повече от идиотско е, мен ако питашПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
По-добре е да се 'предовериш', от колкото да търсиш под вола теле. Защото е единият случай поне до даден момент ще имаш една истинска красива връзка. Иначе ще си 'вечното съмнение', което в един момент може да писне на човека до теб.
Плюс това, има едни такива мъже, дето като много вярват в тях и .. това ги чегърта отвътре когато застанат до друга жена. Това е психологически момент - опитваш се да направиш всичко възможно да оправдаеш доверието в себе си, защото знаеш, че сгафиш ли веднъж - не съмнение, ами направо нещата приключват.
В съмнението няма чар, по-скоро отблъскващо е.. А доверието у теб те кара да направиш всичко да го оправдаеш.
Все още не ми е доказал достатъчно, че има защо да му вярвам, а доверието се доказва постепенно..ние сме още в началото на връзката..така че засега му нямам абсолютно доверие....
Въпрекиу, че съм била лъгана и наранявана, не съм загубила безусловното доверие в хората. Вярвам на малко хора, но знам, че няма да ме предадат. вярвам безгранично и на приятеля си, защото никога не съм го хванала в лъжа и си признава неща, които дже не искам да знам........Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Имам и голямо доверие.До сега не съм се съмнявал в нея за нещо![]()
Razbirase 4e mu imam doverie no ako vse pak se usqmna v ne6to vinagi go pitam za da nqma nedorazumeniq ;]
krem4et0,
и аз това казвам ..
напоследък май е модерно, или поне повечето момичета около мен го правят 'моят ме разочарова, скъсахме.. така ми е много по-добре, без мъж, сама.. вие сте свине'...
променят си коренно светогледа само заради един неуспех, което е адкси глупаво. Не давате шанс на такива момчета, като мен например![]()
Вярвам му.. напълно и 100% и знам че и той ми вярва.. и знам..че ако продължаваме в тоя дух.. ще изкараме дългооо![]()
![]()
![]()
НО според мен доверието е процес на времето.. защото не всеки може да се научи да не лъже примерно.. но ето.. възпитали са го да не лъже и това е.. и откакто съм с него в началото признавам го послъгвах..но.. той ме научи да не лъжа.. ей така.. от само себе си.. и спрях да го лъжа.. нз.. толкова е по добре да си признаш.. вместо да ти е гузно че не си казал.. нз.. лично мнение![]()
Никога съм нямала 100% доверие на момче.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Да те ранят 1 път е ок, но аз съм ранявана доста пъти и пак съм вярвала, че мъжът за мен ще заслужи пълното ми доверие. Може би съм прекалено наивна, но смятам, че когато си с 1 човек, трябва да си абсолютно честен и искрен с него.Първоначално написано от machoka
Няма абсолютно нищо от моя настоящ или минал живот, който той да не знае. Включително му се доверявам и за семейни неща. Никога не е предал доверието ми. Даже като знам, че имам да пазя тайна, му я казвам, защото просто не търпя, да знам, че пазя тайна. Той по-добре от мен ще я опази.
В крайна сметка съм решила да прекарам живота си с този човек - доверието е задължително!