.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 129

Hybrid View

Хм..мъже,можеш ли да ги разбереш..

...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

нз дали са свине но 100% мъжа е наи-доброто,което може да има една жена!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Що пък? Може накрая да стана лесбийка.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна

Re: Хм..мъже,можеш ли да ги разбереш..

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Принципно съм супер любвеобвилно създание.
    Обичам да гушкам,целувам ,да радвам,да правя изненади,обичам секса,мога да готвя...
    Кандидатствай за Гинес ... 1во - да , 2ро- оправи си правописа на въпроса , 3то - не вярвай , 4 и 5 - без коментар
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ми да ти кажа той така може да те направи и робиня трябва и той да прави компромиси. Той за мене е егоист

...

Супер фен
    Еваллата на приятеля ти. Шапка му свалям. Рядко се срещат такива момчета които не стават путки заради путки. Човек с достойнство. Едно момиче никога трябва да заема място пред приятелите. Мразя момичета които поставят условия : "Аз или приятелите". Не визирам че това си ти. Говоря принципно. Сега трябва да се нагодиш на неговата гайда или да го забравиш. Ти си решаваш щото не вярвам да се откаже от това което е казал. Еваллата още веднъж

...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Еваллата на приятеля ти. Шапка му свалям. Рядко се срещат такива момчета които не стават путки заради путки. Човек с достойнство. Едно момиче никога трябва да заема място пред приятелите. Мразя момичета които поставят условия : "Аз или приятелите". Не визирам че това си ти. Говоря принципно. Сега трябва да се нагодиш на неговата гайда или да го забравиш. Ти си решаваш щото не вярвам да се откаже от това което е казал. Еваллата още веднъж
    принципно е така

ама айс кууин както се описа , ебах трябва да се съобразява с нея
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

...

Супер фен
    И кво като си ангелче. Ти за какво си му ? Човек с който да разпуска, с който да прекарва част от свободното си време. Акцетирам на ЧАСТ. За тебе не е нормално щото ти си путка и никога няма да разбереш колко всъщност е стабилно мъжкото приятелство, за разлика от женското където сте в постоянна борба,конкуренция и думичките като лоялност, респект, честност са ви непознати.

Ам всички ние като се караме с някого (независимо дали брат, сестра, родител, приятел или гадже) казваме тоооолкова много неща, които всъщност не мислим и не чувстваме. Извинявай, че така директно ти го казвам, но от начина по които говориш, аз оставам с впечатлението, че и ти не си по-малко егоист от него. Ама какво пък...всички малко или много сме егоисти. Моят съвет е да говориш с него когато НЕ СТЕ ЯДОСАНИ!!!! Разликата е огромна...ако и тогава реагира така, можеш спокойно да го зарежеш. Въпреки че не се знае ти какво очакваш от него, защото има пък някои които очакват гаджетата им да си зарежат приятелите и край... Та не зная..и все пак независимо дали ще сте заедно или не, трябва да поговорите спокойно. А за въпроса от къде да знаеш дали те обича..от това че се карате и че ти се е противопоставил за нещо не можеш да си направиш извода, че не те обича. Просто може би не иска да направи компромис относно приятелите си.
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Супер фен
    язе обърках темата, ма да се изкажем се пак

ми успех изказах се

И кво като си ангелче. Ти за какво си му ? Човек с който да разпуска, с който да прекарва част от свободното си време. Акцетирам на ЧАСТ. За тебе не е нормално щото ти си путка и никога няма да разбереш колко всъщност е стабилно мъжкото приятелство, за разлика от женското където сте в постоянна борба,конкуренция и думичките като лоялност, респект, честност са ви непознати.
    [b]
    ТИ ПУТКА НЯМА ДА МИ ВИКАШ!ясно?

Фактът, че обръщаш внимание на приятелката си, че се грижиш за нея, че я глезиш от време на време, не те прави путка. Представата ти е малко изкривена. Защото приятели, приятели, ама един ден всеки създава семейство, повлича го животът - бачкане, деца, бачкане, проблеми и тогава нямаш време за приятели и се усещаш в един момент как вече не се търсите, не се събирате, защото всеки си оправя бакиите и се грижи за семейството си. И единственият човек до теб се оказва половинката ти. Така че, моля те спри с тия констатации, че ни превъзхождате по един или друг начин. Не съм отчаяна феминистка, просто смятам, че в една връзка трябва да има преди всичко уважение, а докато наричаш жената до себе си "путка" и жестовете на внимание са равносилни на "превръщам се в путка".. хм, лошо.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus

Фактът, че обръщаш внимание на приятелката си, че се грижиш за нея, че я глезиш от време на време, не те прави путка. Представата ти е малко изкривена. Защото приятели, приятели, ама един ден всеки създава семейство, повлича го животът - бачкане, деца, бачкане, проблеми и тогава нямаш време за приятели и се усещаш в един момент как вече не се търсите, не се събирате, защото всеки си оправя бакиите и се грижи за семейството си. И единственият човек до теб се оказва половинката ти. Така че, моля те спри с тия констатации, че ни превъзхождате по един или друг начин. Не съм отчаяна феминистка, просто смятам, че в една връзка трябва да има преди всичко уважение, а докато наричаш жената до себе си "путка" и жестовете на внимание са равносилни на "превръщам се в путка".. хм, лошо.
    +1 .... не му обръщай внимание той е женомразец
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Пловдив
    Във всяка връзка има караници. Явно в твойта караницата си е с главно К, но пък виж - не може вечно да се целувате, гушкате и т.н...
    Ако се чувстваш гадно сега това е защото не си очаквала такова поведение от него... Можеш да му простиш -ако го заслужава и си го поиска - можеш да му простиш просто за това, че си толкова "добра душа". а може просто... е да не споменаваме крайности сега.
    За първото: Май още не си го опознала добре? Ти си знаеш...
    Второто: Някои хора имат много странна ценностна система и за теб може да е много странно това. Не се отчайвай!
    Трето: Всеки на твое място би си задава този въпрос, а отговора... отговора само ти и никой друг не може да го разбере! Времето ще покаже.
    Четвърто: Твойте мисли си ги оставям за теб
    Пето: Май искаш съвет какво да направиш от тук нататък? Мила, съвет няма да ти дам, защото ти ще направиш не каквото ние ти казваме, а това което ти казва сърцето!
    Успех!

И тук не съм съгласна. Слагаш всички жени под общ знаменател, грешка.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен
    Пет пари не давам какво трябва да има в 1 връзка защото никога досега не съм имал такава ( сериознa ) няма и скоро да имам. А бтв. За да и каже точно това явно има някаква основнателна причина която авторката доста предвидливо пропуска. Нали се сещаш че не може ей така от нищо да и го сервира. За семейство и деца има много време, не ги говори точно в тийн форум, а и когато човек се ожени/омъжи приятелите му си остават. Винаги биха могли да му помогнат с нещо с което половинката не е способна. Затова ако мъжа тръгва да се осланя само на жена си явно е доста позакъсал. Сеш се....И имам 1 въпрос ? От къде разбра че това ми e представата ми и още повече от къде разбра че е изкривена.

ТИ ПУТКА НЯМА ДА МИ ВИКАШ!ясно?
    Ти не ми се наемай щото рядко ще срещнеш човек който ти тръшка истината в очите. Мъже - не можеш да ги разбереш. Аз ти го казвам - заради путка няма да станат путка, поне истинските мъже. Дано си ме разбрала...

Ще станеш путка заради путка.Живота ще ти го покаже!

Супер фен
    Хахах и има защо да ги слагам под общ знаменател. Бил с много жени (имам предвид общувал) и петорно повече момичета и си е така. Всяка гледа на приятелката си като на конкурентка. Айде сега милите думи за пред хората, ама зад гърба друго яче иде...

Ще станеш путка заради путка.Живота ще ти го покаже!
    Аз лично не вярвам. По - добре дърт ерген.

Пет пари не давам какво трябва да има в 1 връзка защото никога досега не съм имал такава ( сериозно ) няма и скоро да имам. А бтв. За да и каже точно това явно има някаква основнателна причина която авторката доста предвидливо пропуска. Нали се сещаш че не може ей така от нищо да и го сервира. За семейство и деца има много време, не ги говори точно в тийн форум, а и когато човек се ожени/омъжи приятелите му си остават. Винаги биха могли да му помогнат с нещо с което половинката не е способна. Затова ако мъжа тръгва да се осланя само на жена си явно е доста позакъсал. Сеш се....И имам 1 въпрос ? От къде разбра че това са ми представата ми и още повече от къде разбра че е изкривена.
    Явно с поста си си ме провокирал да си направя подобни изводи, не ми се карай. И не ме интересува, че това е тийн форум, аз говоря за живота като цяло, защото той не се изчерпва с форума. А половинката е твоят партньор в живота и не виждам нищо унизително да се осланяш на нея в труден момент.

А колкото до това дали си имал връзка, или не - твой избор, но аз съм имала и знам, затова направих тази констатация относно уважението.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

[quote="Alabalaportokala"]
    Хахах и има защо да ги слагам под общ знаменател. Бил с много жени (имам предвид общувал) и петорно повече момичета и си е така. Всяка гледа на приятелката си като на конкурентка. Айде сега милите думи за пред хората, ама зад гърба друго яче иде...

Тук съм съгласна. Да, така е. Мъжете като приятели са много по-добри. В повечето случаи при момичетата има огромна конкуренция. ОБАЧЕ! Има приятелства между момичета, които траят с години. И имат такава лоялност една към друга, че стават като сестри. Естествено не са много, но ги има!
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Alabala аз не мога да разбера само щом като досега не си имал сериозна връзка к'во праиш в тоя раздел...Ти щом едно момиче не можеш да си намериш и да го задържиш(по какъвто и да начин) к'ва съвети даваш тука на хората с проблеми...Както се казва себе си не може да опраи а отива да помага на другите..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Re: Хм..мъже,можеш ли да ги разбереш..

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Принципно съм супер любвеобвилно създание.
    Обичам да гушкам,целувам ,да радвам,да правя изненади,обичам секса,мога да готвя..
    Кажи че си хубава и че чистиш и те взимам за жена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си