- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли му/и?
По принцип
Съмнявате ли се в някои неща или му имате пълно доверие...![]()
Има неща, за които не му вярвам просто защото знам, че ако се отвори тема за тях, по-скоро би го замазал само и само да изглежда по-безобидно в очите ми. Затова и често съм скептична. Иначе му имам пълно доверие за всичко друго.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Отначало, когато тръгна с някое момиче и давам 100% доверие от моя страна .. но разочарова ли ме само веднъж и пада на 10% примерно :} дори и да е някаква мъничка лъжа доверието ми спада значително ..
и аз така...е понякога 98%...не знам защоПървоначално написано от blueberry_14
![]()
Пълно доверие вече отдавна нямам на никой.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Винаги човек си има свои тайни или остават неразбрани от другия..Първоначално написано от blueberry_14
Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно, колкото и да ми противеречи приятелката ми...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Вярвам му изцяло. Никога не ме е карал да се съмнявам в каквото и да е било.
Защо не си оправиш заглавието ..
Да може всички да пишат , без да се замислят
Му/Й
Та .. аз отговарям
Вярвам й
На 100%
Съмнения нямам .. ако съм мнителен , и много досаждам, то е само защото ме е страх да не стане нещо , и ме е грижа .. малко или много .. абе , пазя си я, а не защото може да направи нещо ...
И тъй
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Първоначално написано от hotChocolate
![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами имам му доверие 98%,макар че в днешно време на никой да не се довериш....![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
Тя е единственото момиче на което някога съм имал 100 % доверие,поради простата причина че не един или два пъти ми е показвала или доказвала своите намерения и чувства![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
И аз съм така, просто човек неможе да вярва напълно...Първоначално написано от blueberry_14
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
До преди няколко месеца му вярвах много. Сега...да, вярвам му. Но си имам едно на ум. Не искам да съм подозрителна, но май ще си патя ако вечно съм така наивна.![]()
Не му вярвам изобщо,напива се като руснак(е той си е половин руснак де)и прави глупости,освен това е голям фантазияи мн обича да преиначава дребни неща
дамм...и аз като са пияни въобщееее не им имам вяра...Първоначално написано от Merry Cherry
![]()
Гаджетата на най-добрите ми приятелки,дето са заедно по 2-3 години идват при мен...за какво да говорим![]()
Лично ми се е случвало...един тъпак да се напие е да почне да се целува пред лицето ми с една карантия![]()
Имам му пълно доверие,но той много ме ревнува,дори и от приятелите ми(момчета),макар че не му давам поводи
Може да съм супер тъпа, ама му вярвам на 100%. Засега не ми е давал поводи да му нямам доверие. Освен това съм му казала, 4е много лесно би могъл да ме върти както си иска и сигурно дълго време няма да заподозра - просто съм прекалено довер4ива към хората, които оби4ам. Но ако ме лъже, когато някой ден разбера, ще си хвана парцалите и ще си тръгна без никакви обяснения. Няма нищо по-долно от това да вярваш толкова безрезервно на някого и той да те предаде. Слу4вало ми се е, мислех си, 4е съм достатъ4но силна да простя и да забравя, но не съм. Няма какво да се заблуждавам. Предупреден е![]()
![]()
Робинята на Quench