.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Вярвате ли му/и?

По принцип
    Съмнявате ли се в някои неща или му имате пълно доверие...

Град
    {}град на мечтите{}
    99% му имам доверие..все пак никога немога да съм 100% сигурна в нещо, за което нямам доказателства
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Има неща, за които не му вярвам просто защото знам, че ако се отвори тема за тях, по-скоро би го замазал само и само да изглежда по-безобидно в очите ми. Затова и често съм скептична. Иначе му имам пълно доверие за всичко друго.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Отначало, когато тръгна с някое момиче и давам 100% доверие от моя страна .. но разочарова ли ме само веднъж и пада на 10% примерно :} дори и да е някаква мъничка лъжа доверието ми спада значително ..

Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    99% му имам доверие..все пак никога немога да съм 100% сигурна в нещо, за което нямам доказателства
    и аз така...е понякога 98%...не знам защо

винаги си имам едно наум,защото ме е лъгал,макар и за малки неща.Недоверчива съм,а лъжата още повече ме прави съмнителна
    * Love Is All Around *

Град
    Там някъде :)
    Ami vinagi ochakvam neochakvanoto..za tova bih kazala che mu vqrvam(98%) i vinagi imam edno naum za stavashtoto okolo men !!!

Пълно доверие вече отдавна нямам на никой.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Винаги човек си има свои тайни или остават неразбрани от другия..

Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно, колкото и да ми противеречи приятелката ми...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    В АдА
    Невярвям на нито едно момче

Вярвам му изцяло. Никога не ме е карал да се съмнявам в каквото и да е било.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Защо не си оправиш заглавието ..
    Да може всички да пишат , без да се замислят

Му/Й

Та .. аз отговарям

Вярвам й

На 100%
    Съмнения нямам .. ако съм мнителен , и много досаждам, то е само защото ме е страх да не стане нещо , и ме е грижа .. малко или много .. абе , пазя си я , а не защото може да направи нещо ...

И тъй
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от hotChocolate
    винаги си имам едно наум,защото ме е лъгал,макар и за малки неща.Недоверчива съм,а лъжата още повече ме прави съмнителна
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Ами имам му доверие 98%,макар че в днешно време на никой да не се довериш....
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Тя е единственото момиче на което някога съм имал 100 % доверие,поради простата причина че не един или два пъти ми е показвала или доказвала своите намерения и чувства
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vqrvam mu napalno

Град
    Там, където е сърцето...
    И аз съм така, просто човек неможе да вярва напълно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на Barbie
    До преди няколко месеца му вярвах много. Сега...да, вярвам му. Но си имам едно на ум. Не искам да съм подозрителна, но май ще си патя ако вечно съм така наивна.

Има неща за които му имам пълно доверие,но понякога съмнението и ревността си казват думата...
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Мега фен Аватара на iiirish
    Вярвам му, но с едно средноголямо "1 на ум"

Не му вярвам изобщо,напива се като руснак(е той си е половин руснак де)и прави глупости,освен това е голям фантазияи мн обича да преиначава дребни неща

Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    Не му вярвам изобщо,напива се като руснак(е той си е половин руснак де)и прави глупости,освен това е голям фантазияи мн обича да преиначава дребни неща
    дамм...и аз като са пияни въобщееее не им имам вяра...
    Гаджетата на най-добрите ми приятелки,дето са заедно по 2-3 години идват при мен...за какво да говорим
    Лично ми се е случвало...един тъпак да се напие е да почне да се целува пред лицето ми с една карантия

Имам му пълно доверие,но той много ме ревнува,дори и от приятелите ми(момчета),макар че не му давам поводи

Мега фен
    Град
    SF
    Може да съм супер тъпа, ама му вярвам на 100%. Засега не ми е давал поводи да му нямам доверие. Освен това съм му казала, 4е много лесно би могъл да ме върти както си иска и сигурно дълго време няма да заподозра - просто съм прекалено довер4ива към хората, които оби4ам. Но ако ме лъже, когато някой ден разбера, ще си хвана парцалите и ще си тръгна без никакви обяснения. Няма нищо по-долно от това да вярваш толкова безрезервно на някого и той да те предаде. Слу4вало ми се е, мислех си, 4е съм достатъ4но силна да простя и да забравя, но не съм. Няма какво да се заблуждавам. Предупреден е

Робинята на Quench

ако не му вярвах,по-добре да не сме заедно .. Да вярвам му,почти напълно .. Проблема ми е,че прекалено много мисля и се вкарвам във филми .. (ужз направо !! ) иначе от всички около мен,на него най-много вярвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си