- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Думичката "комплексар"
Гледам много често започнахте да я употребявате, а съм сигурен, че повечето от вас дори не й знаят значението.
Много модерно стана всеки да ръси наляво и надясно "ти си комплексар". В този форум преобладават малките хлапетии и тази критика е отправена главно към тях.
Та мисълта ми е, научете значението на дадена дума/фраза и тогава я прилагайте в констатациите си.. Защото ще се превърнете в безмозъчни роботи, които боравят със заучени фрази, без да им знаят значението - един вид ще говорите наизуст. (за справка - СВАСТИКА)
![]()
По навик използваме тея думи..защото нашия запас от думи са точно 100 думи най-много...
дори аз не знам истинското значение на тази дума..примери мога да дам много...амаа![]()
Вече като не знаят как да те затапят и няма какво да кажат,ти казват,че си комплексар![]()
Е, браво на теб!Първоначално написано от cappy123
Комплексар - Идея, натрапчива мисъл за недостатък, обикновено минимален, която влияе отрицателно на поведението на даден човек. И този комплексар ще се опитва с всевъзможни поврати да прикрие недостатъка си. Това множе да означава: агресивно поведение; опит да се вменят недостатъци на другите, за да се издигне комплексаря в собствените си очи; подмолно поведение. Могат да се дадат много примери. Разбра ли се вече що е то "комплескар"?
о.О значението на думичката комплексар някакси блика от нея, но да...децата я използват, като не знаят какво да кажат
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Всъщбост всеки човек има комплекси и няма да е грешно да им го кажеш...
Друго нещо ,коеот всеки позва е изразът"общ збнаменател"
Първоначално написано от Morskoto_oko
мерси...наистина ми отвори очите..![]()
Първоначално написано от Taste the rainbow
И че завиждаш!![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Пример за комплекс :
Аз съм хърба.
Пешо е супер дебел.
Аз постоянно му се присмивам заради това че е дебел
Извод : избивам си комплекса като се присмивам на другия.Ае бай
The Spark
Здравейте,
трябва да се прави разграничение между думите "комплекс" и "недостатък". Докато посладната често е неосъзнато "състояние", компелксът вече е осъзнат недостатък, който накърнява самочувствието, и оттам следват опитите за прикритие чрез различно поведение. От тук произлиза и думичката "комплексар".
Лека вечер и поздрави
Пак тема за Свастика, а?![]()
Вярно е, че почна прекалено много да се използва тази дума и сега, когато някой наистина е комплексар и му го кажеш, звучи смешно...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Оооо или невероятната думичка,ползвана за щяло и нещяло - НЕИСТОВ![]()
![]()
![]()
![]()
Е това ми бърка центрааално навъртре в аналните дебри
![]()
Това е определението за Комплекс. Комплексарят е човек, който има такъв проблем. Иначе за другото си прав/а.Първоначално написано от Morskoto_oko
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мхммм! Съгласна съм!!!Първоначално написано от 5StaR
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
За да се разбара думата "комлексар", трябва да знаем ключовата дума - "комплекс". Някога за мен комплекс беше мястото, където живея, а комплексар - всеки, който живее в пределите на комплекса.Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Много завиждат, нали?Първоначално написано от run
![]()