.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Интересен феномен в тийнпроблем..

Не съм отскоро тук,за да го забележа..

Интересно е как,когато не достигат акъл и знания на определени хора в някоя сериозна тема,нещата проти4ат по следният на4ин:

* НЕИСТОВА поправка на правописни грешки на 4овекът,с когото спорят.Обикновено доста незна4ителни,като пропусната запетайка или кратък/пълен 4лен.Дори и първият да е казал,нещо мнгоо смислено,все ще се намери някой всезнайко,който да го поправи и да използва грешката му,като признак на общо незнание по каквито и да е било теми.
    Имало е и доста нелепи изцепки,като например един поправя грешките на друг,а в самия си пост прави още една две.

*Ли4ни обиди.Какъв е смисълът да напишеш на някой,4е е глупав,като можеш да му го докажеш,защитавайки тезата си?

*Универсалното използване на думата комплексар,както и на "говорите така,защото ми завиждате".Общо взето доста удобни израз4ета,за да поставиш 4овека отсреща в ниска позиция.Но тъй като комплексираността и завистта са недоказуеми и не са общовалидни,защо винаги трябва да ни са на устата?

Що се полу4ава така,бе хора?
    Въобще имайте малко уважение към себе си и знанията си,а не показвайте слабостта си,по такъв косвен на4ин,защото веднъж превърнало се в тенденция,води лоши последици .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Еми да прав/а си, ама сега със сигурност и на тебе ще тръгнат да ти търсят кусурите, щото и ти имаш такива дребни пропуски. ( ) То който иска да си доказва нивото на знания и интелект, си го е доказал. Това, че всеки иска да се заяде с някой, уж да се издигне в очите на другите, са пълни глупости...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Za6toto na nqkoi horq znaniqta ne im dostigat ponqkoga
    Az li4no v4era imah podoben spor s edno momi4e ot foruma i kogato nai 4ove6ko i obqsnqvah nqkoi ne6ta tq mi popravq6e gre6kite i mi obqsnqva6e kak ei sega 6tqla sam da q nareka kompleksarka
    Zle ste be hora vmesto da si odstoqvate pravata vii.....
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен
    Всичко написано е напълно вярно,и аз се дразня на поправянето на миниатюрни грешчици,но кажи ми,как да не се подразниш,когато някой изкарва змиите или идеите древногръцки философи-Идей и Змий Или пък когато някой упорито отказва да ползва препинателни знаци и пише Оважавам?! И никой няма да се дразни,ако човека просто приеме забележката за лошия правопис и си затрае.Проблемът е,че лошописковците са с невероятно самочувствие без покритие,в подписа им пише СоRr! SлАдУк @Zз СуМм SкЪPa СтОKЪъЪ... примерно,и започват да се оправдават,че "са бързали" и изказват мнение от рода на :"Я тихо бе,вие кат сте некфи зубари аз си имам личен живот и съм готина не ми е само до простотии и учене".Всичко,което дразни,е самочувствието без покритие,а ужким тук сме се събрали да ПИШЕМ.Как ще пишат хора,които не могат?!Оп,грешка -НЕМОГЪТ.Относно другото...ами,не че толкова им пука за значението на обидите,които употребяват...просто тези знаят и се стараят максимално да ги впрегнат в юууз

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    нормално, повечето хора не харесват хората, които не споделят тяхното мнение...затова и дори да са казали нещо адски смислено и доказващо тезата им, на останалите липсва желание да я приемат...правописът е първото нещо, за което могат да се хванат, ако не могат да оборят с аргументи...ако пък човек и пише правилно, или другият не може да му види грешките, му пише "комплексар" - обидата е доста обща, на теория всеки човек има някакъв комплекс

та, общо взето, идеята е, че когато не можеш да защитиш мнението си/тезата си, за да се издигнеш в очите на "форумното общество" ( ) по-лесно е да обидиш другия или "да се хващаш за сламката" - от типа на 1 пълен член примерно

просто някои прекалено се впрягат за всичко така или иначе
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    НЕИСТОВА поправка на правописни грешки на 4овекът,с когото спорят.Обикновено доста незна4ителни,като пропусната запетайка или кратък/пълен 4лен.Дори и първият да е казал,нещо мнгоо смислено,все ще се намери някой всезнайко,който да го поправи и да използва грешката му,като признак на общо незнание по каквито и да е било теми.
    Имало е и доста нелепи изцепки,като например един поправя грешките на друг,а в самия си пост прави още една две.
    Признак че няма за какво да се захване с тебе и търси и най - дребното

Ли4ни обиди.Какъв е смисълът да напишеш на някой,4е е глупав,като можеш да му го докажеш,защитавайки тезата си?
    Зависи от настроението. Ако ме хванеш ядосан и сам прочел някое тъпо мнение мога да изсипя сурия цветущи изрази. Е не съм такъв, принципно съм по сдържан, а и това е навик, жаргон придобит от улицата. Пък и в днешно време да обидиш някой и ставаш форумния герой.

Универсалното използване на думата комплексар,както и на "говорите така,защото ми завиждате".Общо взето доста удобни израз4ета,за да поставиш 4овека отсреща в ниска позиция.Но тъй като комплексираността и завистта са недоказуеми и не са общовалидни,защо винаги трябва да ни са на устата?
    Хората искат да са в крак с модата и да не изостават, а сега е модерно да се обиждаме на комплексар.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз съм най-нейстовия комплексар. Вие само наиестово ми завиждате, понеже съм най-комплксиран, комплексари гадни!
    Grumpy old madman

гледай си себе си и не надничай в паницата на другия

Град
    София
    РАУР толко ли не можа да напишеш 1 нормално 'ч' ,а не '4'

както каза някой над мен - зависи в какво настроение съм.Ако съм изперкала тотално и най-малката грешка може да ме подразни,дори и да знам ,че понякога и мен ме мързи да слагам запетайки и да поправям грешки....Просто всеки иска да се изкара най-умния (принципа на децата - искаме да се доказваме) и както в повечето случаи изтърсваме някоя глупост хората сме говеда просто

Град
    София
    Ам,не не можах.
    Нямам 4 на клавиатурата,както и буквата преди я,както и тире,както и ер малък.
    Малко бой яде предния ден и сега не работят някои клавиши.
    Скоро ще си купя нова,наистина съжалявам за това.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Ам,не не можах.
    Нямам 4 на клавиатурата,както и буквата преди я,както и тире,както и ер малък.
    Малко бой яде предния ден и сега не работят някои клавиши.
    Скоро ще си купя нова,наистина съжалявам за това.
    ебавах се бе спок

Град
    Почакай есенните листа...
    Ами, аз лично много се дразня на правописни грешки, които в повечето случаи не са никак случайни или от бързане...
    Отдавна съм забелязала, че младото поколение на България затъпява, като разбира се не обобщавам, мразя обобщенията, защото винаги има изключения.
    Та, мисълта ми беше,че правенето на забележки от една страна не е гадно, защото някои хора вече трябва да се научат, въпреки че едва ли ние сме тези, които ще ги ограмотят...
    И ако съм много ядосана, което рядко се случва, мога да направя и 50 забележки за правописа на някого...

Съжалявам, но не мога да не поправям правописни и пунктуационни грешки. И не ме интересува какво е написано, ако то е пълно с грешки. Дори не си правя труда да го чета докрай.

Човек не бива да е небрежен към родния си език.. това е все едно да сереш в кухнята, вместо в тоалетната. Учим 2-3 чужди езика, а на български не можем да говорим и да пишем.

И като си вложил толкова старание и си казал толкова умни неща в един пост, обърни внимание и на правописа. Едното не е за сметка на другото.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на machoka
    Има къде къде по-интересни феномени от това, да се правиш на правописен речник

Плюс това в основата на спора седи това, не да докажеш собствената си теза, а да успееш да отхвърлиш тази на опонента. Само дето никой не знае как точно да го направи и се хваща за правописните грешки, които между впрочем ако са много - съвсем нормално да започнеш от това - неграмотността. Ако човек е неграмотен, къде въобще е тръгнал

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Има къде къде по-интересни феномени от това, да се правиш на правописен речник

Плюс това в основата на спора седи това, не да докажеш собствената си теза, а да успееш да отхвърлиш тази на опонента. Само дето никой не знае как точно да го направи и се хваща за правописните грешки, които между впрочем ако са много - съвсем нормално да започнеш от това - неграмотността. Ако човек е неграмотен, къде въобще е тръгнал
    Мммдаааа
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    А какъв ще да е човек, който допуска изключително елементарни правописни и пунктуационни грешки (сега се сещам, че гледах в нета, че съществува спор как точно се изписва "пунктУация", или "пунктОация", но това е друга тема), ако не точно малоумник?
    Левски шампион але але!

Град
    София
    Не става въпрос за това..
    Не оправдавам хората,които допускат сериозни правописни грешки..
    Но просто е доста интересно,как когато някой не може да отговори пълноценно на другия,се хваща като удваник за сламка,за правописа на другия..
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Не става въпрос за това..
    Не оправдавам хората,които допускат сериозни правописни грешки..
    Но просто е доста интересно,как когато някой не може да отговори пълноценно на другия,се хваща като удваник за сламка,за правописа на другия..
    Силно преувеличено е това, отгоре на това аз наблюдавам явлението единствено в темата на Свастика, но то в неговата тема си е ебало майката, така че коментара е излишен!
    Левски шампион але але!

О, това е типично за хората, които не се чувстват в свои води. Не може да се защити със знания по темата, за това се опитва да се покаже като знаещ с нещо друго... всъщност май всички го правят.
    Има хора (като мен например), които не обичат да излизат от спот губещи. Не обичат да излизат слаби, незнаещи, неспособни и т.н... обичат винаги да са номер 1. В което няма нищо лошо.
    Но пък има хора (надявам се НЕ като мен), които искат същото, но без да имат нужната култура, за да го постигнат. И за това се захващат за запетайки и надставки, надявайки се все пак да лъснат с акъл. А всъщност лъсват с простащина... но кой им е крив.

Смешно е, когато от дебат се мине на лични нападки и заяждане... а още по-смешно е, когато идва от зрели хора. Не, грешка - тогава не е смешно, а е жалко.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Re: Интересен феномен в тийнпроблем..

Оооо дам, доста често със ставала свидетелка на това.
    Някои хора просто наистина няма за какво друго да се хванат и заради това натякват, че някой е написал "и" вместо "й".
    А най-много ме кефи оправданието "Ама аз по принцип знам как да пиша правилно, ама сега съм във форум и съм допуснал/а грешката при бързане" То си личи просто кога един човек си знае да пише и кога само използва сложни думички.

Какъв е смисълът да напишеш на някой,4е е глупав,като можеш да му го докажеш,защитавайки тезата си?
    Не им стига акъла на някои да се сетят за това...
    И естествено веднага започват с родата (а понякога дежурното "Ти си избиваш комплексите".)
    Като не могат да си докажат позицията като хората и виждат, че другия побеждава разчитат на обидите, за да спечелят.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на koalka
    Когато човек не може да докаже нещо/тезата си, затова прибягва до такива методи - обиди, това за правописните грешки е особено дразнещо и определено се казва, когато няма за какво друго да се захване опонента.

Град
    Hard Rock Cafe
    moje6 prosto da mu kaje6, 4e e pap4asal ili s debel gaz, pak mlakvat ^^

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    К'во значение има?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Hard Rock Cafe
    a moje bi tova e forum, a vie prekaleno mnogo se vjivqvate -_-

Град
    Blondeland
    Ах , каква тема.
    Наистина е така.Наистина в стремежа си да оборим другия , да му омаловажим мнението - му изтъкваме може би най-незначителните грешки.
    Не казвам , че не са важни , но щом се изразява добре , щом се усеща , че все пак знае за какво пише - ми , айде пък , че не сложил пред "но" запетайка...голям проблем.
    Да си призная , мен също не ме бива в ",". Правя упражнения - чета , чета и пак. Ми трудно ми е .
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си