- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика - олимпиада
kvo mislite za zad po matematika ot olimpiadata dnes?napravihte li gi?ako ste hodili de
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
каква олимпиада?За кой клас?Във всички градове ли беше?Аз нищо не знам...
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Aз бях,7-ми клас съм.Не беше адски трудно,но задачите бяха по-трудни отколкото на първия кръг!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Някак си, логично ми се вижда, задачите на втория кръг да бъдат по-трудни от първия.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Иначе, нямам идея за какво става въпрос.
Аз ходя на олимпиади само по Литература, там ми е силата.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
MATEMATIKAujas ta az s trista zora izkarvam troikata ta 6te ti hodq na olimpiqda......
![]()
Аз,съм си аз !!!
Аааа,то това било 2ри кръг...не се класирах...4 точки не ми стигнаха...![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Аз съм 6 клас и днес бях на тази олимпиада. Честно казано, мислех, че този кръг ще бъде доста по-труден от първия, а то точно обратното! На първа задача имахме някакви лесни обикновени дроби, дето всеки петокласник ще ги реши за най-много 10-15 минути. Трета задача беше със една супер "трудна" пропорция - 1:2=3:6...![]()
И коронния номер - втора задача (преписах я от листчето със задачите):
"Килограм телешко с кости струва 7 лв. и 80 ст., килограм телешко без кости струва 9 лв., а килограм телешки кости струва 1 лв. и 50 ст. Колко грама кости има в килограм телешко с кости?"![]()
![]()
Толкова беше лесно, че в 9:30-10 часа всички в класната стая бяха готови и искаха да си тръгват, но според правилника никой не трябваше да излиза до 11ч...![]()
emi zada4ite opredeleno bqha pot rudni ot parviq krag no to trea6e samod a se sasredoto4i6 i da misli6 mnogo..parvite 2 zada4i gi re6ih ama taq poslednata mama i deba (sry za izraza)ebati zada4ataaaaa mnoo me e qd