- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Балът след 8 клас - дали да отида?
Здравейте! Аз съм 8 клас и накрая на годината, както всички 8-ми класове, ще имаме нещо като бал. Проблема е, че се колебая дали да отида по простата причина, че класа ми е ужасен и вместо да си прекарам хубаво, ще мине ужасно. Но пък от друга страна имам няколко приятелки, с които това може би ни е последната година заедно и заради някви тъпанари да не отида. Незнам какво да правя. Пиша ви тук, защото ми трябва съвет. Кажете вие как ще постъпите на мое място. Благодаря ви за отговорите предварително.
При мен ситуацията беше горе-долу идентичнаПървоначално написано от taina_18
значи ние направихме следното:
събрахме се по добрите приятели от класа и отидохме на екскурзия с друг клас преди тази на нашия,изкарахме си супер![]()
Мерси за отговора LeVski_fen . Бих искала да чуя и други съвети, за да съм сигурна..![]()
az sam za tova da idesh... tva e spomen i she sajalqvash ako ne otidesh![]()
Въоръжи се с тъпрение и отиди.
Все пак ще празнуваш раздялата с тея смотаняци - трябва да си щастлива ;P
хъхъ..
+1Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
аз ако ти бях на мястото щях да ида .. от4асти на пук на ония келеши .. а пък и заради приятелите![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Отиди - няма да съжаляваш,а и все пак както си го направиш купона-такав ще ти е .С твоите приятелки можете да си го направите страхотен,след това отивате на дискотека и всичко е ОК ... ние така направихме........
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ако бях на твое място, щях да отида ва бала.
Колкото и да са ти неприятни съучениците ти ще го преживееш.
Отиди с нагласата, че се прекараш хубаво.
Забавлявай се с приятелките си и не обръщай внимание на тези, които са ти неприятни.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Незнам за вас,ама аз бих подкрепил LeVski_fen.Най-много се направят някоя тъпотия и да се избазикат с някой много здраво, ще го запомниш лошо.Както си прецениш ти!![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"