.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ

Униформите...

За или против сте?
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

ми и за и против
    -за,защото ще има равенство м/у всички и някой който няма възможност да си купува скъпи и маркови дрехи няма да се чувства изолиран
    -и против,защото е малко гадничко за момичетата винаги да са с поли(ако е такава униформата) защото има дни в несеца през които не е удобно да си с пола,ако ме разбирате

Град
    Razgrad Cartel
    аз съм твърдо ДА,кефи ме просто,всички в еднакво,по ми харесва от както е сега,дано да ги включат преди да завърша

Твърдо против съм не мисля че трябва всички да сме еднакви не сме роботи нали ? А и се пак това е училище не е затвор (макар и според мн хора да е) нито казарма. Но има го момента че някои деца са по - заможни от други и по - слабите социално се чустват зле. Аз самия съм от средно семейство и това че някой е с по - хубави дрехи не ме притеснява особено ;] . Ние сме хора индивидуални сме не може всички да сме еднакви ;]

Град
    sofiq o.k
    против мн ясно то тва ди зима индивидиалноста
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Аз лично съм за униформите,ама само ако е добрео изпълненеито и ако учениците искат да ги носят !

PROTIV!!!! basi imash si nqkaf stil i te ti go otnemat...syper e tupo tfa

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    +1
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    да зима ти право на избор.. всеки има различен вкус неможе да се определи избора на 700 човека от директора на даскалото който ще избере най-ефтините парцали
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Униформа НЕ слагам[/b]

Против съм разбира се , ако ни накарат да ги носим тея униформи не мога да си нося мойте дрехи много гадно !!!!

Цитирай Първоначално написано от MixXx
    аз съм твърдо ДА,кефи ме просто,всички в еднакво,по ми харесва от както е сега,дано да ги включат преди да завърша
    \/

Град
    Varna
    да естествено ... така трябва да е ... така е в развитите държави ... преди е било така тук и трябва пак да е ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Това са глупости за социалното разделение .. винаги ще го има в нашата държава В моето училище имам само ризи и вратовръзки .. панталоните сами трябва да си ги купуваме .. и пак си личи кой с какви възможности е .. дори всичко отгоре до долу ти е униформено пак всички ще знаят - екипа ти по физическа, колата с която те взимат, телефона и т.н. .. В другите държави не е така .. Там всички са еднакво добре![/u]

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    ми и за и против
    -за,защото ще има равенство м/у всички и някой който няма възможност да си купува скъпи и маркови дрехи няма да се чувства изолиран
    -и против,защото е малко гадничко за момичетата винаги да са с поли(ако е такава униформата) защото има дни в несеца през които не е удобно да си с пола,ако ме разбирате
    +1
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Аз съм ЗА,само да са хубави.

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от me__
    Аз съм ЗА,само да са хубави.
    +1 В моето даскало има униформи и долу-горе стават...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Това са глупости за социалното разделение .. винаги ще го има в нашата държава В моето училище имам само ризи и вратовръзки .. панталоните сами трябва да си ги купуваме .. и пак си личи кой с какви възможности е .. дори всичко отгоре до долу ти е униформено пак всички ще знаят - екипа ти по физическа, колата с която те взимат, телефона и т.н. .. В другите държави не е така .. Там всички са еднакво добре![/u]
    напълно съгласен това че си със еднакви дрехи не решава проблема със социалното разделение . Хората които искат да изпъкнат "със финансите " ще го направят по един или друг начин . Важното е как това ще изглежда във очите на класа (или общността) ти .....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Донякъде съм съгласна с Chr!sSie.Макар че униформите поне малко премахват това.Пак всичко си е до човека...В този ред на мисли ,ell_ownz ,униформата не може да ти отнеме индивидуалността.В такъв смисъл,че ти ако си интересна,ярка(примерно) личност със стил ще си бъдеш такава и в униформа.Все пак тя не ти сменя поведението,характера и тн.Докато ако само стилът на обличане те први раличен..еми жалко за теб.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Твърдо ЗА униформите съм!Не мисля,че това да идеш на някое училищно мероприятие или пък просто на училище ти взима индивидуалността.Все пак нали се стремим към Европа.Там всички са с униформи, колежи, универистети, училища.. всичко..Напротив училищнта униформа ще разреши доста проблеми не само около социалната възможност на децата и на техните родители.. тя въвежда определен ред, учи те на дисциплина!Я се огледайте, че всички престижни работи - в банка,адвокати,доктори,ави компании и още много служителите имат униформи!Та да ходим на училище е наша работа, не значи ли това, че трябва да носим униформи?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Аз също съм за.По-добре е да има униформи,защото така няма да има деление,а равенство.Но разбира се униформите да си ги бива ,а не някви...
    Аз,съм си аз !!!

Против!Мненията по-горе бяха достатъчно oбоснователни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си