- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформите...
За или против сте?
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
ми и за и против![]()
-за,защото ще има равенство м/у всички и някой който няма възможност да си купува скъпи и маркови дрехи няма да се чувства изолиран
-и против,защото е малко гадничко за момичетата винаги да са с поли(ако е такава униформата) защото има дни в несеца през които не е удобно да си с пола,ако ме разбирате![]()
![]()
аз съм твърдо ДА,кефи ме просто,всички в еднакво,по ми харесва от както е сега,дано да ги включат преди да завърша
Има такава тема!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
![]()
Твърдо против съм не мисля че трябва всички да сме еднакви не сме роботи нали ? А и се пак това е училище не е затвор (макар и според мн хора да е) нито казарма. Но има го момента че някои деца са по - заможни от други и по - слабите социално се чустват зле. Аз самия съм от средно семейство и това че някой е с по - хубави дрехи не ме притеснява особено ;] . Ние сме хора индивидуални сме не може всички да сме еднакви ;]
против мн ясно то тва ди зима индивидиалноста![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Аз лично съм за униформите,ама само ако е добрео изпълненеито и ако учениците искат да ги носят !
PROTIV!!!! basi imash si nqkaf stil i te ti go otnemat...syper e tupo tfa
+1Първоначално написано от ell_ownz
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
да зима ти право на избор.. всеки има различен вкус неможе да се определи избора на 700 човека от директора на даскалото който ще избере най-ефтините парцалиПървоначално написано от ell_ownz
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Униформа НЕ слагам[/b]
Против съм разбира се , ако ни накарат да ги носим тея униформи не мога да си нося мойте дрехи много гадно !!!!
\Първоначално написано от MixXx
/
Това са глупости за социалното разделение .. винаги ще го има в нашата държава В моето училище имам само ризи и вратовръзки .. панталоните сами трябва да си ги купуваме .. и пак си личи кой с какви възможности е .. дори всичко отгоре до долу ти е униформено пак всички ще знаят - екипа ти по физическа, колата с която те взимат, телефона и т.н. .. В другите държави не е така .. Там всички са еднакво добре![/u]
+1Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
+1 В моето даскало има униформи и долу-горе стават...Първоначално написано от me__
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
напълно съгласен това че си със еднакви дрехи не решава проблема със социалното разделение . Хората които искат да изпъкнат "със финансите " ще го направят по един или друг начин . Важното е как това ще изглежда във очите на класа (или общността) ти .....Първоначално написано от Chr!sSie
Донякъде съм съгласна с Chr!sSie.Макар че униформите поне малко премахват това.Пак всичко си е до човека...В този ред на мисли ,ell_ownz ,униформата не може да ти отнеме индивидуалността.В такъв смисъл,че ти ако си интересна,ярка(примерно) личност със стил ще си бъдеш такава и в униформа.Все пак тя не ти сменя поведението,характера и тн.Докато ако само стилът на обличане те први раличен..еми жалко за теб.
Твърдо ЗА униформите съм!Не мисля,че това да идеш на някое училищно мероприятие или пък просто на училище ти взима индивидуалността.Все пак нали се стремим към Европа.Там всички са с униформи, колежи, универистети, училища.. всичко..Напротив училищнта униформа ще разреши доста проблеми не само около социалната възможност на децата и на техните родители.. тя въвежда определен ред, учи те на дисциплина!Я се огледайте, че всички престижни работи - в банка,адвокати,доктори,ави компании и още много служителите имат униформи!Та да ходим на училище е наша работа, не значи ли това, че трябва да носим униформи?![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз също съм за.По-добре е да има униформи,защото така няма да има деление,а равенство.Но разбира се униформите да си ги бива ,а не някви...![]()
Аз,съм си аз !!!
Против!Мненията по-горе бяха достатъчно oбоснователни!