- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора Какво Се Случва
Еми значи историята е следната шибаната любов ми скапа живота до край момичето което е сичко за мен неиска да ме вижда защото си има друг шиба.... а мисълта за нея просто ме убива само като си представя какво може да прави и къде е направо превъртам а немога да си я избия от главата само за нея мисля и немога да правя друго освен това и от тука тръгват проблемите значи 12 клас съм а несъм ходил на училище от има няма 2-3 месеца и сигурно съм изключен вече незнам от 1 месец почто секи ден се напивам за да мога да преодолея това което ми се лъчва но става все по лошо и по лошо родителите ми ме изгониха от вкъщи и сега живея сам нямам една стотинка в мен а няма и от къде да взема а аз без пари съвсем немога и положението трагедия немога без това момиче и незнам какво да правя защото вече незнам какво се случва с нашите неискам да се здобря защото те си мислят че могат да ми заповядват и некви тъпотиии и ми дават некви 40 лева на седмица аз да несъм некои нещастник че да карам с 40 лева на седмица е да сега нямам и 1 лев на седмица :Д и несъм излизал на вън от доста време незнам какво се случва хора .
мерси за търпението![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()