- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили това?
Първо се извинявам че ви занимавам с моите проблеми![]()
Та въпроса ми е бихте ли простили на човек който 2 месеца ви е измъчвал имам предвед постоянно да ви спъва винаги да ви убижда като минете (гадина,кучка,плашило,к*рва, тъпа патка и др) или винаги да ви бута в стената
Бихте ли простили това? Моля да спестите тъпите коментариМерси предварително
![]()
![]()
Бих му простила вътре в себе си... иначе да имам нещо общо с такъв човек... НЕ!![]()
Хах ... ем аз не бих му простила ... В смисъл, че мога да му казвам здрасти или нещо от сорта, но винаги ще си имам 1 на ум... Пък и от къде на къде някъф идиот ще си позволява да ме убижда и да сме спъва?! Аз личо никога не бих допуснала някой да се подиграва така с мен ... Какво остава пък после да си станем "дружки" ...
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Подкрепям мнението на glam0r0us.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мерси мерсивсе пак трябва да има уважение малко
Такива същества не трябва да се търпят
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Da prostq..mm.. mai neEe, moge bi nqaakoi denn.. v dalechnoto budeshte, do togava shte go imam za kreten i otrepka
Dalech ot takiva individi
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
омг нз какво чудо трябва да стане за да му простя ...
Доста зряло се държи.
Отиди един молебен в църквата направи за него.
Ne tova ne bih prostila.Ako me unijavat i takiva podobni neshta ne proshtavam....Daje bih si go vyrnala za tezi osobeno lichni ubidi.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не бих простила,но и не бих се оставила да се държат така с мен![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Прости ... Забрави ... НО преди всичко ОТМЪСТИ![]()
Да, бих. Всеки има право на шанс.
Животът е адът описан в Библията!
В интерес на истината - не бих простила.На този човек явно не му пука как се чувствам всеки път, когато го прави.Дори не бих го погледнала по някакъв начин...Камо ли да му простя.
Не!Аз не съм парцал,че да се отнася така с мен.Не съм му нито прислужница,нито робиня,нито магистралка.Не е последния на земята я.
![]()
+1 а и не мисля, че такъв човек наистина би си заслужавал да има каквито и да е било контакти с мен...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
случвало ми се е и не съм прощавала...
someone else...
По-скоро го бих пребила!(бойна натура съм си!)
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ako spre i se izvini bih prostil
The Spark
Подкрепям напълноПървоначално написано от glam0r0us
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
+1![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Не бих. Никой няма право да се държи така с теб. Как изобщо се замисляш дали да му прощаваш?! И все пак ти си знаеш де, но аз не бих простила за такива подигравки и то цели 2 месеца?! Как си изтърпяла нз...![]()
I kak po-tochno 6te go prebie6? Momcheto 6e ti 6ibne tochno edin spored men i 6e izbqga6 reveiki...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
The Spark
Prosto,Kratko,Qsno-Ne![]()