- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги става така...
Преди, когато започнах да си падам по едно момче казах на приятелките си и те веднага го раздрънкаха на цялото училище, а уж ми обещаха, че нищо няма да кажат.И започнаха вс да го харесват.Разочаровах се от тях... пък и с това момче не ми провървя...въпреки, че още съм влюбена в него.
Преди няколко седмици дойде в училище ново момче.Много е готин.Хареса ми, но понеже не бие на очи приятелките ми започнаха да казват колко е грозен, тъп...и какво ли не... Казах си, че този път няма да се доверявам на всички, а само на двете си най-добри фр реших да си излея душата...Казах им, че ми харесва.Едната нищо не каза, но другата изведнъж си смени цвета на лицето...Попитах я какво й става и тя каза, че и тя го харесва.В този момент имах чувството, че сърцето ми спря да бие... питах се дали сънувам поредния кошмар, но не беше така... и това още повече ме смразяваше... направо ми се доплака.
Същата тази моя фр на следващия ден каза на вс останали наши фр и когато те я попитаха дали тя го харесва тя отрече.
Сега всички не млъкват, дори и пред него....
В крайна сметка съм любена в две момчета, а и с двете не ми върви... Всичко винаги се обърква.Направо ми се плаче... С едното момче съм скарана и не си говорим от мнооооого време, въпреки, че той все ми намеква, че ме харесва и няколко пъти се е опитвал да ме заговори, но аз по незнайни причини все не му отвръщах... С второто момче вчера за пръв път говорих с него... и тази сутрин приятелката ми, която си пада по него се държеше малко заядливо с мен по скайпа и когато я попитах дали ще ми даде две негови снимки (които има от момиче в неговия клас) тя ми даде една.Помолих я и за другата.Даде ми я със думите "офф ми ето ти я. щом толкова я искаш - гледай си я"...или нещо от тоя сорт... Усетих какво става...Нямах друг избор и реших да й кажа, че вече не го харесвам.Казах й го и тя ми върна само една усмивка последвана от "и какво от това.Браво на теб"
И сега какво ?...Какво да правя ?...Как да се чувствам ?... Аз ли бъркам и аз ли съм виновната....? ... Моля ви, кажете нещо...![]()
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !