- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги става така...
По постъпките им мога да преценя кви бест френдки са.Ми аз на твое място бих си гледала момчето,бих опитала да стане нещо без тия циркаджийки да ги гледам дори.
Kato te slu6am kak govori6 moga da ti kaja 4e te sa izgubili mai edna dosta dobra priqtelka ama te gubqt i 6te go os1znaqt sled vreme ama 6te e k1sno....Първоначално написано от Miss_^Girlfriend
![]()
Ех, няма да си сваля усмивката от лицето до довечера заради тези комплименти.![]()
Крайно време беше да разбера що за хора са.Благодарна съм и на това тупкащо глупаче, което бие ускорено в мен, че навреме се усети... а сега лети от радост...
Утре обаче като ги срещна двамата пак ще забави ритъм...но от сега казвам, че ще се усмихвам каквото и да става.Все пак имам един живот и трябва да го изживея както трябва, а да не се впрягам толкова, защото така или иначе не е важно къде ще пристигна, а по кой път ще мина и как ще го извървя...и сега отговорът се обажда в главата ми..."с кеф, слънчеви дни и много усмивки"
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !
Тези твои фр явно или не могат да ти влязат в положението, или не са се влюбвали и не разбират какво чувстваш ...или просто са глупачки.Много внимавай на кого се доверяваш...особено в наши дни!... А отностно двете момчета...и на мен ми се е случвало и е мн гадно, защото не можеш да си ги избиеш от главата и все се мъдрят три въпроса в главата ти..."Кой от тях?...Как да се сближа с тях ?...Да зарежа ли всичко!?"... Дам.Супер супер супер гадно чувство.Но се бори.Не се предавай.Каквото и да става.Ако видиш, че няма надежда... има още много момчета, с които можеш да се запознаеш...а тези две - само те губят.![]()
П.П. Мн си лъчезарна и оптимистична.Обичам хора като теб.Поклон.
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Приятелките ти осъзнават ли какво ти причиняват ?!.... Като гледам в доста неловки положения изпадаш, когато са до теб и ТЕ са на хоризонта... Поговори с тях.Ако все пак нищо не подейства - кажи им, че нямаш нищо общо с тези момчета, че не ги харесваш и нямаш никакви чувства към тях....И повече не споделяй !!!
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Вече се "отплетох" от цялта тая каша и ми идва да викам от щастие... Даже се сприятелих с второто момче доста и последния учебен ден (в петък) в голямото м/участие дойде при мен по коридора и с една голяма усмивка ми каза "Ооо...здрасти!Ко става ...?"... и така тръгнахме заедно по коридора (докато г-жата не ни спря, за да го питала нещо)....но пак съм в супер яко настроение и се радвам !!!![]()
![]()
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !