- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарибявка или връзка ?
Здравейте, наскоро се натъкнах на следния приятелски проблем . Моята фр. остана сама след една горе-долу тежка раздяла с нейното гадже.. Преди време ( още преди да тръгне с гаджето си ) на купон у най-добрият и приятел , тя срещна едно момче с което цяла нощ се сваляха и накрая той я целунал , при което тя отвърнала но после леко го бутнала защото знаела че той си има приятелка. По една случайност се оказало , че въпросното момче е първи братовчед на най-добрия и фр и даже живее в друг град...Та мойта прескъпа фр сега се чуди да ли да не тръгне с него или пък просто да се възползва като идва той в града(което става рядко) да бъде с него но без сериозна или ангажираща връзка... Малко оплетено, но искам ако може да искажете мнението си![]()
![]()
Eми ако има чуства нека тръгне..ама иначе да тръгва с него е така..за да има някой..няя смисъл според мен
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Тъпо е да тръгваш с някой само, защото си нямаш друга работа...
Животът е адът описан в Библията!
Е кво,тя ще тръгне с него шот няма гадже?Ако е така,тъпо е..
Не мисля,че тря да тръгне с него за да е...колкото да има...Само ще нарани момчето и ще му даде напразни надежди...
смръфла! като за начало да реши дали иска връзка или само да я поебават(не, нямам в предвид Ебават!) от време на време. мисля, че се досещате какво става като реши...
Ммм не не не,няма никакъв смисъл!Едно на ръка,че е глупаво да ходи с някой,просто за да има гадже,без да има никакви чувства.Пък и при положение,че не сте от един град и не си идва мн често кви гаджета ще сте за Бога!
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
държа да отбележа, че не става въпрос за менОсвен това искам и да добавя , че тя го харесва , но просто неиска да се хваща сериозно с него защото знае че това евентуално може да и разбие сърцето(все пак разтоянието е голямо) Това което иска тя е като е тук да са заедно , но това да не означава връзка .. Обръщам се към вас просто защото самата аз незнам какво да я посъветвам....
![]()
Емм то аз до колкото виждам,никой не е казал,че става дума за теб,но ти да кажеш ок!Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
Ми посъветвай я това,което всички ти казаха...
да си помисли дали има чуства към него и най-важното трябва да се надява че няма да и разбие сърцето..въпреки,че това ще стане..дали ще бъде тя на него или той на нея се 1Но ако ще тръгва с него само е така за да има някой до нея..и само да го заболамосва момчето и кажи,че няя никакав смисъл..защото накрая той ако разбере,че тя през цялото време дет са били заедно не е изпитвала нищо към него сиг няя да му стане приятно..така,че нека да си помисли малко за последствията,преди да предприеме да прави нещо :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
0ф писна ми с ваще постове от сорта "... моят приятел " или " мойта приятелка" еди к'во, еди що си...
Хванете си кажете, че сте вие това и направо си пишете... и недейте да си затормозявате моз1ците да пишете за себе си в трето лице... Хем за вас по гот хем и за хората, които ще чет1т това...
щом като си ивда рядко.. то тяхното няма да е връзка ми ще е такова, че когато той си идва ще се виждат целуват и тва.. за няколко дни след това пак ще си чатят или смс-и.. според мен е по добре само зарибявка![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
tzvety_falky
МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2008 3:54 pm Заглавие:
Ммм не не не,няма никакъв смисъл!Едно на ръка,че е глупаво да ходи с някой,просто за да има гадже,без да има никакви чувства.Пък и при положение,че не сте от един град и не си идва мн често кви гаджета ще сте за Бога!
тук се намекна , че става въпрос за мен и то в последното изречение .. Може и аз да не съм разбрала правилно и просто тук да се е говорило за общия случей .. Така че , се извинявам ако не съм разбрала ...
Колкото до другото и аз съм си мислела ,че супер много хора използват тези изрази "... моят приятел " или " мойта приятелка", за да се скрият зад тях .. ама ето че и на мен ми се случи да ги използвам , говорейки обаче за истинска моя фр .. Съгласна съм с това , че няма смисъл да се криеш зад нечия друга самоличност.![]()
по принцип съм против тези моментни връзки, но в случея нещо неангажиращо би било точно на място. твоята приятелка няма нищо да спечели (защото няма връзка с него), но и нищо няма да загуби (защото удоволствието си е удоволствие), така че пожелай й успех и я насърчи за въпросното момче![]()
+1Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Щом го харесва, да опита с него. Дори с някой от нейния град няма гаранция, че няма да я нарани. Кой знае какво може да се получи![]()
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Zaribqvkaaaa po veselo![]()
Само аз ли неразбрах нищо от написаното?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..