Пффф и на мен ми е сдухано точно сега...заради едно момче..хах...не се отказвай,бъди каквато си и се пази.Ще има и падения и успехи.Всичко преминава и хубавото( ) , и лошото.Това трябва да разбера и аз,но и да се откажа...Успех във всичко
И да се откажеш ???
Преди малко осъзнах, че всяко нещо в живота ни е изпитание пратено ни там някъде от небесата... и това доказва характера ни....Ти ме обеждаваш да не се отказвам, а самата ти гледаш посърнало надолу.И ти вдигни глава колкото и да е трудно и ти също не се отказвай.Щеше ли да има смисъл живота, ако не беше толкова солен ?... Ако не беше така, щяхме да имаме развалени зъби ... Не се предавай.
Сутринта се питах "Защо правя всичко това... къде ще стигна...защо!?...", а сега се питам "Защо не !?... Ще се справя и с това... не е дошъл края на света"... това ми вдъхва кураж...И най-вече - когато някой ме разбира.
Приятелките ми във един др форум (който е наша "собственост") започнаха да говорят такива глупости за пъвото момче... аз започнах да се защитавам, защото все пак бива бива, но е от време на време неприятно все да ти го натякват.После започнаха да базикат с мен и един от най-добрите ми приятели, че като сме излизали какво ли сме правели... Тогава чашата преля.Така хубаво им се развиках на всичките, че направо ги ударих в земята и сега никой не ще да пише в тази тема... Запечатах им устите с бетон.И само да са смели в понеделник като ги видя да кажат нещо... просто ще разберат, че не само те имат сърце и чувства!!! И ми стана по-леко вече... В понеделник ще им кажа, че всички момчета са минало, че никой не си харесвам вече и точка.Ако започнат да ми казват, че не ми вярват, защото били убедени, че си падам по дадените две момчета, аз непрекъснато ще отричам... Иначе няма да се предам и ще се боря за нещо, което си струва.
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !