- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги става така...
Много ви благодаря за съветите, хора!... Просто ми вдъхнахте много надежда и сили за борба...за пореден път.![]()
Отностно момчетата ... и двамата са приятели (за мое щастие не са най-добри) и всеки ден се виждат в училище двамата... Винаги се получава така, че когато направя още една крачка да забравя първото момче - то точно тогава ми показва с нещо, че не ме е забравило... и аз отново се чувствам "заклещена"... Тези седмици момента е същия.Казах си, че като го видя ще отбивам поглед в страни, няма да му пресичам пътя, ще го избягвам...но не! Сега където ходя аз - той винаги е там!... когато премина на другия тротоар, за да не се разминавам с него - и той пресича улицата или не спира да гледа в мен... Онзи ден дори нарочно се блъсна в мен по коридора... Все по често се мотае пред класната ми стая... В такива моменти дъхът ми спира.И сега за капак на всичко се появи и това ново момче... Направо ще полудея.
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !