- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали ли сте моменти в секса докато правите...
Имали ли сте моменти докато правите секс и нещо ви прекъсне и не сте в състояние да продължите (телефон,някой звънне на вратата- например комшиятаи др...)
че при мен се случи да звънне някой на вратата и отварям и глвдам някакъв пощальон ми дава някво писмо.. и аз за да му отворя вратата трябваше да се облека ..... и накрая неможахме да свършим с момичето , супер много се разсеяхме и нямаше и време и излезнахме![]()
Докато го правихме с бившата ми приятелка, се събудих.
Първоначално написано от LigUnited
да.. брат мупосле гравитацията си каза думата...
![]()
И на нас няколко пъти ни се е случвало.. много кофти тръпка.. И то ако е телефон - набързо казваме,че не можем да говорим сега и си продължаваме.. ама ако е някой на вратата е мното тъпо.. накрая винаги се обличаме и излизаме и ние или просто се гушкаме...
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
На мен един пък ми се обади майка ми докато го правхме и после след 300 зора и 40мин успях да вляза пак в такт...
Първоначално написано от kombarka
и аз и азПървоначално написано от Diggity
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Първоначално написано от crazy_didi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от Diggity
xexexexexexexe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Това за телефона ми се е случвало доста пъти. Но само ме възбужда повече и най-вече, ако моя телефон звънне и трябва да говоря с баща ми, а през това време правя секс с човека, който той най-много мрази от всички възможни момчета.
Случвало ми се е![]()
Случвало се е ама като се постарая после му го вдигам пак.
Russian Aerospace Agency
Най-мразя номера с входната врата....Телефонът не е чак такава пречка, но зависи с кой говориш....дано не ми се случи номерът на bibo...
Stultum est timere quod vitare non potes...
Много е тъпо така!Gsm-a добре!Ще дигна или ще затворя! Ако не ще го остая на без звук и да си звъни колкото си иска!Но ,ако е на вратата![]()
![]()
този където ме търси го/я убивам!
Минава ми и мерака и всичкото
![]()
![]()
![]()
П.П. Да има късмета някой от приятелите да ми звънне на вратата докато правя секс с някое момиче направо го унищожавам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
ами вратата не я отваряме, телефонното обаждане ако е важно вдигаме, но продължаваме да го правим по време на разговора![]()
Vseki pyt mayka mi mi zvyni po telefona i az vdigam ,no ne spirame . . . a ako tryabva da sprem ,sled tova pak si prodyljavame bez problemoba4e ima6e edin slu4ai ,s edin moy biv6 byahme v tyah i go pravihme i tykmo byahme ve4e na hubavoto myasto i priyatelkata mi vidyala ,4e e izklu4en telefona,a tova be6e posledniqt den ,v koito ya vijdam za 8 meseca i tryabva6e da izleznem ,za6toto i ostavaha 10 min. dokato da se pribere . . . tq zvynqla zvynyala na gsm-a i vidyala ,4e nikoy ne vdiga doyde na vratata ,nie ne otvorihme i 4uvame otdolu kak se kre6ti - Eliiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
i tryabva6e da prekysnem
![]()
Sluchvalo se e da ni prekusnat v nai-neudobniq moment (ako se seshtate kakvo imam predvid), no posle sme dovurshvali.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
пффффонзи ден леля ми случайно позвъни на вратата,малеее сигурна съм, че се облякох за по малко от 40секунди
![]()
това наистина е гадно,ама по телефона не е чак толкова . Един път на моя му звъни телефона ама аз си умирам вече от кеф, а оня телефон не спира и аз дигам и викам ядосано "Ало" то някакъв негов фр го търси да излизат и вика "..... каде си го е заврял тоя телефон" и аз му казах каде си е заврял "мъжкия полов орган" и му затворих,от тогава само му цъка и чака той да се обади
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
xax interesna temi4ka..pri men se e slu4valo samo na mom4eto tela da zvynne..ne be6e osobeno priqtnoo
![]()
тва предното мнение е едно от многото безсмилени във форума... ....
иначе мн ясно че се е случвало и естествено че е гадно..баси въпроса.
..влюбен..
i kato se sabudi be6e zahapal vazglavnicata s gaza si
Пффф това явно се е случвало на всеки, както и на мен явно Мърфи така си ни праща сигнали от време на време да ни покаже че не ни е забравил.
Иначе най - гадно е примерно да звънни бащата на приятелката ми и да каже прибери се веднага, че трябва да правим еди кво си еди що малиии иде ми да го оскубя тоз дъртия.![]()
![]()
Такъв е живота кво да праиш![]()
![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
мен би ме спряло само ако 4уя ясно тропване на вратата (знак 4е наще се прибират)..ина4е друго до сега не ме е притеснявало..
за телефона.. мисля 4е мога за 1 мин да си кажа лафа по гсм-а ако е спешно и за броени секунди след затварянето пак мога да сам на вълна-Секс...
амо то си е до 4овек.. до настроение... желание..