.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Имали ли сте моменти в секса докато правите...

Имали ли сте моменти докато правите секс и нещо ви прекъсне и не сте в състояние да продължите (телефон,някой звънне на вратата- например комшията и др...)

че при мен се случи да звънне някой на вратата и отварям и глвдам някакъв пощальон ми дава някво писмо.. и аз за да му отворя вратата трябваше да се облека ..... и накрая неможахме да свършим с момичето , супер много се разсеяхме и нямаше и време и излезнахме

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Еееее случки от 1001 нощи ... всичко се случва дори и тва което все още не се е случвало все някога ще се случи
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Докато го правихме с бившата ми приятелка, се събудих.

Re: Имали ли сте моменти в секса докато правите...

Цитирай Първоначално написано от LigUnited
    Имали ли сте моменти докато правите секс и нещо ви прекъсне и не сте в състояние да продължите (телефон,някой звънне на вратата- например комшията и др...)

че при мен се случи да звънне някой на вратата и отварям и глвдам някакъв пощальон ми дава някво писмо.. и аз за да му отворя вратата трябваше да се облека ..... и накрая неможахме да свършим с момичето , супер много се разсеяхме и нямаше и време и излезнахме

да.. брат му после гравитацията си каза думата...

И на нас няколко пъти ни се е случвало.. много кофти тръпка.. И то ако е телефон - набързо казваме,че не можем да говорим сега и си продължаваме.. ама ако е някой на вратата е мното тъпо.. накрая винаги се обличаме и излизаме и ние или просто се гушкаме...
    Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    На мен един пък ми се обади майка ми докато го правхме и после след 300 зора и 40мин успях да вляза пак в такт...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от Diggity

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    и аз и аз
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от crazy_didi
    Do you speak Salsa? .......

xexexexexexexe
    "Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"

Град
    до твоята звезда :)
    Това за телефона ми се е случвало доста пъти. Но само ме възбужда повече и най-вече, ако моя телефон звънне и трябва да говоря с баща ми, а през това време правя секс с човека, който той най-много мрази от всички възможни момчета.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Случвало ми се е

х

Случвало се е ама като се постарая после му го вдигам пак.
    Russian Aerospace Agency

Re: х

Най-мразя номера с входната врата....Телефонът не е чак такава пречка, но зависи с кой говориш....дано не ми се случи номерът на bibo...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Супер фен
    Град
    България
    Много е тъпо така!Gsm-a добре!Ще дигна или ще затворя! Ако не ще го остая на без звук и да си звъни колкото си иска!Но ,ако е на вратата този където ме търси го/я убивам! Минава ми и мерака и всичкото
    П.П. Да има късмета някой от приятелите да ми звънне на вратата докато правя секс с някое момиче направо го унищожавам!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

hottie
    Guest
    ами вратата не я отваряме, телефонното обаждане ако е важно вдигаме, но продължаваме да го правим по време на разговора

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Vseki pyt mayka mi mi zvyni po telefona i az vdigam ,no ne spirame . . . a ako tryabva da sprem ,sled tova pak si prodyljavame bez problem oba4e ima6e edin slu4ai ,s edin moy biv6 byahme v tyah i go pravihme i tykmo byahme ve4e na hubavoto myasto i priyatelkata mi vidyala ,4e e izklu4en telefona,a tova be6e posledniqt den ,v koito ya vijdam za 8 meseca i tryabva6e da izleznem ,za6toto i ostavaha 10 min. dokato da se pribere . . . tq zvynqla zvynyala na gsm-a i vidyala ,4e nikoy ne vdiga doyde na vratata ,nie ne otvorihme i 4uvame otdolu kak se kre6ti - Eliiiiiiiiiiiiiiiiiii i tryabva6e da prekysnem

Мега фен Аватара на amatorium
    Sluchvalo se e da ni prekusnat v nai-neudobniq moment (ako se seshtate kakvo imam predvid), no posle sme dovurshvali.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    v edno sypersko grad4e
    пфффф онзи ден леля ми случайно позвъни на вратата,малеее сигурна съм, че се облякох за по малко от 40секунди това наистина е гадно,ама по телефона не е чак толкова . Един път на моя му звъни телефона ама аз си умирам вече от кеф, а оня телефон не спира и аз дигам и викам ядосано "Ало" то някакъв негов фр го търси да излизат и вика "..... каде си го е заврял тоя телефон" и аз му казах каде си е заврял "мъжкия полов орган" и му затворих,от тогава само му цъка и чака той да се обади
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

xax interesna temi4ka ..pri men se e slu4valo samo na mom4eto tela da zvynne..ne be6e osobeno priqtnoo

Супер фен
    Еми нии все още не сме го правили,ама като се разгорещим и се заиграваме .... и веднъж тъкмо вече сме без дрехи и някой(майка му) отклучва вратата ... голяма паника беше ... ама успяхме да овладеем положението .... иначе с телефона се случва почти винаги ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    тва предното мнение е едно от многото безсмилени във форума... ....

иначе мн ясно че се е случвало и естествено че е гадно..баси въпроса.
    ..влюбен..

i kato se sabudi be6e zahapal vazglavnicata s gaza si

Пффф това явно се е случвало на всеки, както и на мен явно Мърфи така си ни праща сигнали от време на време да ни покаже че не ни е забравил.

Иначе най - гадно е примерно да звънни бащата на приятелката ми и да каже прибери се веднага, че трябва да правим еди кво си еди що малиии иде ми да го оскубя тоз дъртия.

Такъв е живота кво да праиш
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

мен би ме спряло само ако 4уя ясно тропване на вратата (знак 4е наще се прибират)..ина4е друго до сега не ме е притеснявало..
    за телефона.. мисля 4е мога за 1 мин да си кажа лафа по гсм-а ако е спешно и за броени секунди след затварянето пак мога да сам на вълна-Секс...
    амо то си е до 4овек.. до настроение... желание..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си