..да съм сама...поради някаква причина не мога да си хвана гадже...не ,че търся упорито ,но нали са казали хората ,че любовтта сама идва при теб.На 17 години съм ,а от нз колко време съм сама.Толкова съм се отчаяла,че преди няколко месеца тръгнах с едно момче,което нито харесвах ,нито беше от моя град (София) .Виждахме се веднъж на 2 седмици ,но каква връзка е това?Не знам защо от толкова голяма София не се намери нито едно момче ,което да ме хареса истински...Няма да казвам ,че съм красавица ,защото ще е много надуто ,забавна съм ,умна съм ,уча в хубаво даскало(което може би не е до там хубаво ,защото имаме много малко момчета дори в цялото даскало,а в класа нямаме нито 1 ).Много съм притеснителна и не мога да говоря с момче спокойно,планирам какво да кажа и накрая си забравям репиликите...не мога да се отпусна и дрънкам глупости ....Отчаяна съм...Искам малко нежност просто ,писна ми да съм сама.Завиждам на приятелките си ,които са много по-напреднали от мен и искам и аз да мога да се обадя на някой ,когато ми е скучно или просто искам да чуя 2 мили приказки

исках просто да се оплача....,ако някой е прочел написаното благодаря ви много