.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Чувствителна кожа

Имам ужасно чувствителна кожа. Не мога да ползвам епилатор или кола маска, защото имам чувството, че ще умра от болка. Пробвах с ония крем на Veet, но нищо не направи. Засега само самобръсначката е спасението, но не искам да я ползвам вече. Искам да имам гладки и хубави крака, а няма как. Мисля си да си купя епилатор на Браун за чувствителна кожа, но не съм сигурна, че боли по-малко, а не искам да си харча парите излишно. Какво пък, може накрая просто да си взема професионална самобръсначка,но.. ще се радвам, ако ми дадете някакви предложения (изпробвани). Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    1 приятелка ми говореше за епилатора на браун някаква неина приятелка имала казала че бил хубав.. но моята приятелка ми каза, че ще я заболи повече ако даде толкова пари..
    а според мен и самобрасначките вършат добра работа несъм момиче ноо..
    късмет с намирането на решение на проблема ти :>
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен
    Град
    Панацея
    аз колко пъти все се каня да си купя епилатор и все си давам парите за нещо др. Кола маска и бикче рулЗ за сега
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    аз колко пъти все се каня да си купя епилатор и все си давам парите за нещо др. Кола маска и бикче рулЗ за сега
    Извинявай, но как реши, че ще ми помогнеш с този пост?

ако питаш мен най-добре отиди на козметик. малко боли с кола маска но след това 3 седмици краката са ти гладки като коприна. има още един вариант: отиди в някое студио за лазерна епилация.

Знам какви стават краката след кола маска! Въпросът е, че аз не мога да ползвам кола маска - боли ме ужасно много. Не, не се лигавя и не преувеличавам.

Съгласна съм! Боли .. но аз вече свикнах и съм адски доволна. значи засега спасението е самобръсначка
    изпитвам непоносимост към този атрибут

Цитирай Първоначално написано от slippy
    Знам какви стават краката след кола маска! Въпросът е, че аз не мога да ползвам кола маска - боли ме ужасно много. Не, не се лигавя и не преувеличавам.
    Освен лазерна епилация, както спомена някой, няма как... поне опитай на козметик. Когато някой друг го прави, не изглежда толкова ужасно... от личен опит казвам (не за крака, а за триъгълник, но все пак..). След няколко процедури болката би трябвало да намалее.
    И да знаеш, че психическата нагласа е много силно нещо. Повтаряй си, че почти не те боли, докато си повярваш. Знам, че звучи тъпо, ама на мен ми действа.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И моята кожа е много чувствителна Аз ползвам епилатор.. в началото също много ме болеше, но после свикнах и сега изобщо не боли :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям зор беше, ама все пак успях и вече не боли толкова. Благодаря на всички за съветите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си