- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момиче от класа. Трябва ми сьвет от компетентен.
НЯКОЙ ако има нерви да го прочете това нека ми помогне моляНачи трябва ми някой оригинален сьвет. Има една полякиня от класа ми, която я видях още пьрвия ден и много ми хареса. Обаче аз сьм един тьпак дрьпнат такьв правя се на ударен и че нея виждам. Гледам я че си говори с едно боксиорче дето е по голям от мене ама неса гаджета и тоя само я закача нещо деба глигана. Аз сьм лека категория ама тва няма значение
![]()
И ЗНАЧИ!!! Си говоря с един дето я познава много добре, И му викам човече тая много ме кефи ше полудея на края искам гадже да си хвана, и тоя ми вика.
-Абе тая само говори за тебе като сме на работа че си готин тва онова, и аз направо ми падна шапката, викам абе несе ебавай копеле верно ли бе!!!!!??? Той ми вика заклевам се бе тьпак!
И аз направо се побьрках отидох си сьщата вечер у нас и си викам баси якото излезе ми кьсмета са ше си я забия тая поне сьм сигурен че ме харесва.![]()
И отивам аз следващия пьт на училище. И е тука ми идва да си тура патлака на главата и до там. Нещо ми става бе кат некав ултра дебил се права на ударен че нея виждам някак си ме е срам ли незнам кво да права да се еба у тьпака. Кажете ми кво ми става кво да и кажа??? Оня ден почнах да чета един вестник и тя ми вика дай да го чета и аз фанах откьснах страницата дето я чета аз и и дадох останалото!!!! Незнам се едно някой друг ме оправлява. След това си викам абе аз тьп ли сьм вместо да се направа на мил и да и кажа да заповядай аз права некви глупости. Още несьм водил с нея никакьв разговор дори несме се запознали. А е в моя клас. Кажете ми как да почна кво да и кажа???? Моля ви се!
Ще ви призная че още сьм девствен, ама не това ми е проблема, има няколко момичета дето са по грознички ама с тях не се притеснявам вьобще да говора и мога да си ги хвана за гаджета, ама не искам пьрвото ми момиче да е някво грозно с пьпки. Сто пьти са ме карали да хода на курва някой от приятелите ми ама неискам така. Искам с гаджето ми да се чукам за прьв пьт!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти си някаф идиот копеле
по темата : действай ! среща .... и кревата след това ^^
КАжете ми кво да и кажа бре![]()
![]()
Аре плиис някой да ми даде сьвет като на приятел много ми е гадно несе ебавам. Кайте сериозно. Tя нее неква курва бате.
ами така е ,трудно е да завържеш разговор с моми4ето по което си хлътнал...ама незн куф съвет да ти дам щот съм моми4ене ми се е налагало да го правя...ама по принцип може да и направиш комплимен-хубава блузка пр.,незн...има мн на4ини,успех
![]()
Абе ти момче ли си или кво? Като я харесваш давай, покажи и че си самоуверен, заговори я, едва ли ще ти навреди това, поне вече ще се познавате официално. И как може да сте в един клас и да не се познавате???? Това е излагация.
Подхавни темата за запознанство като и кажеш че е смешно да сте в един клас а да не се познавате и да не си говорите. След 1 седмица (в която гледаш по често да я заговаряш) я каниш да излезнете еди си къде, ако се съгласи - ХАРЕСВА ТЕ И ТЯ. И тогава си ти![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Луд си копеле..ем отиди,питай в кое даскало е била там ако е нова някфа,и е такиа.И разговора ще тръгне.И като я харесваш,не се прай на пребит..А и ти искаш гадже замо,за да я изчукаш ли?
луд си баце![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бе не само да я чукам несьм казал такова нещо.
То имам училище само вьв вторник и се виждаме само вторник нее всеки ден. И са ни сьединиха 2 класа в един и за тва несе познаваме просто беше от друг клас.
Много ми харесва сладураната ама незнам как да почна само тва ми е тьпото. А и яко хльтнах по нея защото оня ми каза че е говорила за мене а иначе си мислех че си има приятел и не се интересува от мене.
Тука чак почнах да чета некви примери как да заговора момиче и да и искам телефонама се чувствам кат пьлен тупан.
Щото е тьпо само да и кажа еи кво става много ми харесваш може ли да ми дадеш телефона си. Кой знае още колко стотин човека са и го искали. И тя кво ше си каже оооо поредния скучен галош.![]()
На 19ма тва кво значение има
уби всичко детско в менПървоначално написано от van4a
![]()
кво да бех казал че сьм на 15 щот мее срам да кажа че сьм на 19 ли![]()
бати тьпото я не льжем![]()
баси кухата лейка дето сиПървоначално написано от "van4a
![]()
ne e samo kuh ^^Първоначално написано от anito.sl
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
az te suvetvam da bie6 ena zlobarka za posledno i da se metne6 otnqkude
Пич, най- напред фани спри да се правиш на гламавне я подминавай се едно е некваааа.... и аз не знам ква, още повече че и тя те харесва- така само най- много да я отблъснеш, нищо друго. Стегни се, опитай се да преодолееш това, че се притесняваш от нея, а как да започнеш разговор с нея.... първо запознайте се, питай я нещо повече за нея и такива, най- трудно е началото- почнеш ли... после си идва отвътре :P Айде успеххх
![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
phyayhshzahahah ti si prai6 bazik! tui da si na 19 i da si devstven OK ama da si na 19 i da ne znae6 kak da zagovori6 edna macka EI TVA NE GO RAZBIRAM !!! stegni se malko be![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KEFIM SEEE
каквото искаш й кажи..само не с този език,че ще се стресне момичето![]()
someone else...
хахах оо!!! а моя патлак къде е ма*а му де*ба да те гръмнаПо добре, че си мълчиш иначе горкото момиче като те чуе как говориш и ще се отчая милата от живота
![]()
Пс: извинявам се, ако сме чувствителни и се обиждаме![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...