- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да обясня на маика ми...
zdr hora poneje maika mi e tyskinq i sqko lqto iska da si hodi v rysiq oba4e problema e 4e iska me zema i mene oba4e na mene mi pisna sqko lqto da sam tam (na 14 god sam) kak da i onqsnq 4e ne iskam obqsnqvam i po dobro i 4e ne iskam da hodq no tq mi vika 4e zarad mene i tq namlo da oidte i da sam sa bila 4ystvala vinovna 4e nqmalo da vidi maika si kajete ko da napraq![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Хааааа познато до болка..! само че аз ходя на тъпото село....таа..кажи й, че от виновност ше си изгризеш ноктите и не се разпраяй поече..ако не ти се ходи .. недей ходи!Майка й кат иска да я вижда нека тя да дойде..едва ли съм ти помогнала.. (:
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
mi sedete pogovorete kat horata obqsni i 4e ne iska6 da hodi6 .. awe ob6to zeto zaribi q.. i aide yspex
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
(agree) поговорете,тя ще те разбере,не си на 5...Първоначално написано от -4arovnata-
Не искаш, не отиваш, едва ли ще те завлече, без съгласието ти.
А па какво е това? Нали имаш баба и дядо там? Толкова ли не искаш да ги видиш?
Моята майка също е рускиня, напълно позната ситуация е това. За съжаление дори няма да ти дам съвет, тъй като аз винаги отивам (имало е случаи в които е искала да се местим да живеем там ) ,Първоначално написано от tami
![]()
![]()
но ако можеш бягааааааай
Не....наистина, разбирам те. Може би просто трябва да и обясниш, че ще се справиш без нея и тя може да отиде за определено време.
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол
+1Първоначално написано от GerSity
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ne ne iskam da gi vijdam nito tqh nito 6ibanite ryski hora ujasno e tam az minalata godina kato odih seki den reff6oto bqh vliubena i ma otkaasnaha ot 4oveka kogot haresvam pak i na 2 den izpitvam nostalgiq kym BG e oki de ama sqka godina az i obesnqvam ama i tq e iskala da hodim da jiveem tam ama az i kazah da da da ne ma e ebal lydiq ujasno e
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Седни и поговори нормално с нея, обясни й, че не се чувстваш приятно там и не ти се ходи. Стига само си псувала като каруцарка...ако така разговаряш с майка си, разбирам защо не си постигнала нищо![]()
еми като нети се ходи няма да ходи6 блиско е до акъла![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
И моята майка е рускиня,но ако имахме възможност да ходим в Русия всяко лято щях да съм супер щастлива,защото там са ми братчедите и куп познати хора..язък,че нямаме такава възможност..
А ти като не искаш да ходиш-кажи й,ще те разбере![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Доколкото знам (от много малък личен опит) и доколкото съм дочувала рускините са упорити, властни, строги, стриктни, взискателни, дисциплинирани ии... малко студенокръвни, така да се каже (лични впечатления. Ако и твоята майка отговаря на някои от тези качества ще е трудничко. Предлагам първо да я питаш обича ли те, тя ще каже да, тогава я питай иска ли ти да си щастлива, спокойна и т.н., тя пак ще каже да и тогава.. Казваш, че само тук ще се чувстваш така. И все пак ако нищо не помогне, се настрой някакси, вземи си любими играчки... ще си пишеш с приятелите и така. Кажи и че много ти се ходи на море![]()
незнам..попитай я защо те кара да правиш неща които не искаш .. да не би да си мазохист ?
помоли я просто едно лято да те остави намира (\"заради теб\")
и все пак за един родител най приятното според мен е да прекара възможно най много време в компанията на детето си![]()
+1 :PПървоначално написано от -4arovnata-