Мисля,че напрвих нещоо много глупаво.Зарязах приятелката си,защото първо почти не се виждаме за последните 2седмици сме се видяли точно 3 пъти.Немога така липсва ми а пък немога да съм с друга,защото съм влюбен в нея а пък и толкова време неможехме да сме заедно и вече почти 6 месеца сме заедно а преди това мн се искахме ама все нещо излизаше.Аз тогава още се занимавах с бившата и неможехме да се разделим.Деница значи много за мен но просто вече неиздържам,приятелките й ме мразят,защото съм щял само да я изеба и да я зарежа неспираха да и говорят за мен лоши неща,че съм курвар и т.н.Тя понякога ги слуша и направо много се караме заради това.Сега родителите и се развеждат само проблеми тя ми реве на главата а аз неиздържах,че не се виждаме само по телефона и скайп.. и само ми се оплакваше там за техните.Вчера и звъннах да се видим тя пак неможела и аз и викам "Мило мисля,че вече неможем да продължим да сме заедно по-добре да се разделим" и тя "Защо??Друга има нали с Виктория си пак знаех си всички ми го казваха" и аз не отрекох това което тя каза и тя само ми каза "Добре,лека нощ" и ми затвори.Не съм сигурен,че постъпих добре и се чувствам виновен и сега незнам какво да правя..