.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: super ne6tastna

super ne6tastna

oh hora,iam edin problem.zna4i kato sa zaribqaame s nqkoe mom4e i nali mi e hubyy tam a y,oba4e kat stignat ne6tata do 4uvstva,smisal ,kat kaji 4e ma obi4a i izvednaj gubq sqkvo jelanie za nego,staa mi super tapo ,nqkfo takoa...ko da praa??

^^ Пфф от време на време и при мене се случва същото ... ми ти до сега въобще имала ли си гадже ?! И на колко си ?!

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: super ne6tastna

Цитирай Първоначално написано от piff4ence
    oh hora,iam edin problem.zna4i kato sa zaribqaame s nqkoe mom4e i nali mi e hubyy tam a y,oba4e kat stignat ne6tata do 4uvstva,smisal ,kat kaji 4e ma obi4a i izvednaj gubq sqkvo jelanie za nego,staa mi super tapo ,nqkfo takoa...ko da praa??

az s1m s16tataaa
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Ние ви обичаме , обичаите ни и вие Ко може да праиш ? Режеш момчето ... каже ли ти че те обича , а ти него - не , за к'во ти е да го караш да плаче после за тебе ???
    I am not an artist I am a fucking work of art!

И при мен така става. Значи няма ефект от свалките. Специално на теб мога да препоръчам вместо да си губиш времето с момчета, които така или иначе няма да хареаш истински да се посветиш за кратко на сложното, но нужно изкуство на правописа.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

ами ако не ходите от дълго време(минимум 2 месеца даже е малко)и найстина е само зарибявка просто приеми,че или само иска да те вкара в леглото или (наи-честата тенденция в последно време)е че просто не осъзнават смисъла та тези думи затова ги използват за щяло и нещяло

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Вие не знаете какво е да си обичан... Какво е да се грижиш за човека до теб, все едно той ти е въздуха... Не бягайте от това чувство, прекрасно е...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    У нас Си (=
    И аз бях така. Даже се сещам бях писала тема с въпрос "Кво ми е, че щом имам някой и вече не го искам...даже щом разбера, че ме харесва и моментално ми става антипатичен"...е, спокойно! Ще дойде ден, когато ще се влюбиш наистина и няма да е вече така. Ще пораснеш

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    tfa e taka,za6toto tova ne e lubov,a prosto se zanasqte,samo si pada6 po nego i az sum takava
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

ми кат не го обичаш скъсай го...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    И аз бях така преди.Зарибяваме се сичко 6 и като дойде време да говорим за нещо по - сериозно и чак си се чудя що съм се занимавала с него .... става ми безинтересен. Добре,че и този период мина ... и при теб ще мини споко
    Обичам те <3 !!!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Порастни.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Shumen
    Da naistina....PORASNI!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на iiirish
    това, че думите "обичам те" те плашат говори единствено за това, че не си готова за сериозна връзка. а пък и аз честно казано предполагам, че ти си още ученичка, така че няма закъде да бързаш и да "порастваш" както са ти писали някой съфорумци

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Da naistina....PORASNI!!!
    Verno be! Vzemi da PORASNE6 malko kfo 6i kai6 malkatЪ?
    I kyt nqkoi ti kai 4i ta ubi4a ti mu kaji: "Q sym o6ti malkЪ za tebi i ni iskam da ma zadqva6!"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    И при мен така става. Значи няма ефект от свалките. Специално на теб мога да препоръчам вместо да си губиш времето с момчета, които така или иначе няма да хареаш истински да се посветиш за кратко на сложното, но нужно изкуство на правописа.
    Да хареаш това никога НЯМА да стане а да харесаш е друга тема.

111 edin vid se plashish ot tova,4e mom4e ti kazva 4e te obi4a boje moi na men seki den mi go kazvat tolkova mnogo xora (vkliu4itelno i mom4eta)...no nai me radva da go 4uq ot gadjeto mi
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си