- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- слабо място
btw ако искам да помогна на някои фр (примерно) който е бил сритан там как по-точно бих могла да му помогна..защото един път ритнаха бест фр ми и тои ми каза там нещо да напр да го натисна някъде за да го боли по-малко..ма нз дали успях мисля че донякъде да..но по принцип какво да правя в такъв случай някой има ли идея??
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
??![]()
Всички твои теми , които съм имала неблагоразумието да прочета са били от тъпи по-тъпи .Разбирам , че си доста ограничена за да стигнеш до раздаване на правосъдие , но мила съобразявай се малко . Момчетата са най-наранени , ако им кажеш жестоката истина , а не като ги сриташ между краката . Ще ти се стъжни живота както някой беше казал ,като най-малко родителите му да си поговорят с теб !![]()
![]()
![]()
Tova retorichno zapitvane li e? Kakvo tochno e sgafil vaprosniqt mladesh, ta se nalagat takiva alternativni nachini na komunikaciq.Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Τώρα είμαι καλά.
Абе как в пишката бе?
Добре ли сте?
Е да слабото място е,ама може и да остане без деца.
Една приятелка на майка ми едно време била ритнала едно момче.
Ходил на лекари мекари и до ден днешен не знае,дали има деца.![]()
London Tipton
Човешкото тяло е пълно със слаби места. Защо си мислите че слабините са най - болезненото място след като не е така ? Ако имаше момчета които знаят че момичетата ги болят гърдите по време на цикъл, колко от тях нямаше да може да кърмят децата един ден ?![]()
Иначе ако искаш да затрудниш вървенето му за ден два отиди в страни на него и с коляно го удари по бедрото. Ама колкото сила имаш. В слепоочието, в гръкляна, в слънчевия сплит не е приятно. За гръкляна вниманавай, защото ако го удариш прекалено силно ще го убиеш![]()
(важи и за слепоочието). А ако съм на тебе (авторката) ще взема 1 бухалка където пише "Peacemaker". Тогава всички части на тялото ще му бъдат слабост
![]()
![]()
Оооо , веднъж направих грешката да ударя момче в слабините - такъв шамар се беше приготвил да ми извърти , че... Въобще не се прегъваше и не стенеше от болка , ами напротив - така се разяри ,че...
Не го правете дами![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Бъбреци.
Капачките на коленете.
Очите. ( ок, без очите. Хаха, усетих се, че съм прекалено брутална)
Слънчевият сплит.
=
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от Jeuelle
Там бих ударила мъж само и единствено при опит за изнасилване/отвличане/обир (ако се съвзема от евентуалната паника). Не разбирам жените, които раздават така смело ритници там, адски глупаво е (не визирам никого, просто констатация). Не знам, твърде сериозно ми се струва и не мога да го причиня на никого.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
e прекалено добра си към момчетата..аз там ги удрям..ма за ебавка..иии тоо много лекичко..един път одариш гаджето си неволно без да искам..и той много ми се разсърди.после ми обясни че много боляло..и са вече се чудя дали пак да ударя момче там..а за слабо място си питам да знамПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
Първоначално написано от fuck_me_pls
Ти имаш ли 13?![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
да що минала съм ги![]()
Ами, просто не ми се струва особено зряла постъпка да риташ момче в хуя за "ебавка".. сещаш ли се?Нито е забавно, нито смешно. И какво значи "прекалено добра си към момчетата", ние във война ли трябва да сме, не разбирам? Whatever, не ми се занимава..
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Mejfu drugoto ne e prepora4itelno da gi ritate mejdu krakata,za6toto prez penisa minava glavna arteriq kato sunnata i ako q prekasne6 moje6 da mu spre6 babrecite i 4erniq drob poradi vatre6en kravoizliv.Nai dobre e spored men,6tot sa mi go prilagali,da go ritne6 s kolqno otstrani v bedroto, nqkade se celi v sredata,ottam minava nerv ,koito kto go udari6 mn boli i celiq krak iztrupva i led 15 min se opravq.Първоначално написано от bonbon4e__f
Offfff skuka..........
Да , моето беше при самозащита. Нямаше какво друго да направя. Нямаше как да се обърна и да приложа техниката с лакътя. Хрумна ми само това... - голяма грешка.Първоначално написано от Felis_Dirus
Наистина е глупаво , но ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
иккю тенкан ирими наге.
След това е аут :Р
A?Първоначално написано от Majestic12
зле сте ............. после ми били зрели жени ебати пуберите кухи сте
Еми,между краката сигурно боли,но пове4ето о4акват удар то4но там,особено ако са срещу моми4е,така 4е това отпада..пък и нещо не мога да си представя как някоя мацка ще е достатъ4но бърза и адекватна,за да се бие с мом4е.
Освен това,какъв е смисълът да удариш някой веднъж?Ако го удариш веднъж озна4ава,4е си готова да се биеш.Като го удариш и се зашемети леко (в най-добрия слу4ай) , после като се съвземе ,ще е още по-бесен и ще те сма4ка.Трябва да можеш или да го набиеш,или да бягаш много бързо,или въобще да не се захващаш.
Ина4е здрав ритник в корема мисля,4е би заболяло доста.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
kato gi ritne6 6te sa v raqПървоначално написано от _siNNer_
![]()
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
^ е са сме в рая с шут в оная област. Мен са ме ритали като бях по-малък, никак не беше приятно :Д
Даже не си го заслужавах, винаги съм било кротко дете бе![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
НИКОГА НЕ РИТАЙТЕ ТАМ!!!
Вероятно е да поюнем да пикаем кръв-проблеми с бъбреците.може да е фатално.