- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Има ли такава програма
Значи искам да знам дали има програма която сега нз как да я обяснями значи като теглиш торенти например свалям със 60 а с тая програма сваляш със 600. Аз знам че има защото един фр я има ама не иска да я прати
![]()
BitComet ?!?!![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Като ти четох мнението ме напуши на смях честноПървоначално написано от Otka4eniq
Такова чудо няма за което питаш. Неможе аз да си плащам за дадена скорост, а да свалям с 10 пъти по-висока, от тази на която съм ограничена.
П.С BitComet е торент програма, за сваляне на торенти от интернет ! Неможе да ти вдигне скоростта на нета.
еми възможно е да ме ебава нещоПървоначално написано от BallFace
няма да ми е за пръв път
![]()
![]()
Но знам че сваля със 600,но нз каки ми каза със програма
![]()
няма такава програма! виждал съм уш такива около 10 програми и 10те не преминаваха максимума от дадената скорост..
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ами има дам ама не е порграма а номер зна4и сваля6 си га6тите отваря6 сд-то или двд-то най добре действа ако ти е двуслоино двд-то и си ръга6 пи6ката там тва е номера сваля6 с 20 пъти по бурзо![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Най-вероятно си имаш ограничение от доставчика си.Няма как да направиш подобно нещо.То ако можеше, щяхме ли да ли минаваме на нови тарифи?![]()
1вото нещо, от което ти зависи скоростта, това е какъв ти е абонаментния план към доставчика ти и от там вече торента в какво състояние е и има ли сиидъри![]()
Първоначално написано от Say It Right
то така ама кой да помислиПървоначално написано от plmn``
![]()
Мога да мисля ама знам че плаща колкото и аз но не сваля колкото свалям и аз ти ме изкара супер малоуменПървоначално написано от tqnko
![]()
kolko si interesen samoПървоначално написано от kocko
![]()
...
няма такава програма може да се тегли с такава скорост ако има много пиари само или ако някои от твоя доставчик тегли същото и ти сваляш от него и така това е сичко.Първоначално написано от Otka4eniq
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
zavisi ot tova kade ste razpolojeni/predi 1 fr tegle6e s 10kb pove4eПървоначално написано от Otka4eniq
bqxme na 1 tarifa
FlashGetПървоначално написано от Otka4eniq
the cool is here
оооо да точно флаш гет еПървоначално написано от Blink182 the real
![]()
![]()
...
не е ли SkypeПървоначално написано от BallFace
![]()