- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вина ...
оф не знам от къде да започна имам ли приятел много си го обичам ноо днес т.е. 19.04 имаше събор в моя град и както си разглеждах аз сергийките и зърнах един мн готин пич известно време се гледахме след няколко часа пак слязох на събора и тоя път реших малко да пофлиртувам-не повече отидох да си купя нещо и първата му дума беше :момичето с очилата. и така така заминах аз после но се върнах пак нз защо нещо ме караше върнах се за огънче запознахме се говорехме си и по едно време той взе че ме целунанаправо си взех акъла но не можах да му откажа и така няколко пътии оффф нз мн ми е гузно защото наистина приятеля ми ме обича аз също ноо вече почнах да се съмнявам нещо в мн гадна ситуация сам не искам приятеля ми да научава не искам да му причинявам това защото вчера аз бях човека който му казваше да не припарва до други при условие че той само се базикаше а на мене мн ми допадна този пич а той не е от моя град
![]()
![]()
![]()
та просто исках да споделя с някой защото ми е мн гадно
и си разменихме скайповете ии офф не съжелавам но се чувствам някак ... сиии като кучка или че сам постъпила мн несправедливо кам него
![]()