.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Вина ...

Вина ...

оф не знам от къде да започна имам ли приятел много си го обичам ноо днес т.е. 19.04 имаше събор в моя град и както си разглеждах аз сергийките и зърнах един мн готин пич известно време се гледахме след няколко часа пак слязох на събора и тоя път реших малко да пофлиртувам-не повече отидох да си купя нещо и първата му дума беше :момичето с очилата. и така така заминах аз после но се върнах пак нз защо нещо ме караше върнах се за огънче запознахме се говорехме си и по едно време той взе че ме целуна направо си взех акъла но не можах да му откажа и така няколко пътии оффф нз мн ми е гузно защото наистина приятеля ми ме обича аз също ноо вече почнах да се съмнявам нещо в мн гадна ситуация сам не искам приятеля ми да научава не искам да му причинявам това защото вчера аз бях човека който му казваше да не припарва до други при условие че той само се базикаше а на мене мн ми допадна този пич а той не е от моя град та просто исках да споделя с някой защото ми е мн гадно и си разменихме скайповете ии офф не съжелавам но се чувствам някак ... сиии като кучка или че сам постъпила мн несправедливо кам него

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    емм... кфо да ти кажа кофти ситуация за самата теб.... можеш ка кажеш на прияеля ти ако мислиш 4е 6те се по4увства6 по добре .. но нз как би реагирал .... а може прсото това твое 4увство да отмине с времето ... уСпЕХхХхх
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Е, да, гадно си постъпила. Аз не бих казала на приятеля си за нищо на света, честно казано... Няма да те обвинявам - съвестта ти ще си свърши работата.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всеки прави грешки. Стисни зъби и не повтаряй това повече!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    У нас Си (=
    Не казвай на приятеля си.
    Ако моят приятел ми каже нещо като твоето, колкото и да ми повтаря, че все пак ме обича, не бих повярвала, нямаше да мога да повярвам...
    Ужасно си постъпила...
    Според мен недей да общуваш повече с другото момче и нека това да си бъде "твоята малка, мръсна тайна". На никого нито дума...не знаеш кой може да те изпорти Аз така бих направила.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    ... Сама го каза ... Кучка ... Хем искаш с единия , хем с другия ... Не си ли леко алчна ?!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    sofiq o.k
    аве ти си е..си тъпата к..ва ве как мое дакива не6та да прави6 ама 4е си проста цтцт оби4а6 го таратанци
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    аве ти си е..си тъпата к..ва ве как мое дакива не6та да прави6 ама 4е си проста цтцт оби4а6 го таратанци
    deeeeeeeeeeba bokluka .. cela ve4er li 6te se prai6 na interesen we ... are hodi se grazmi ako momi4eto iska6e da b1de kritikyvano 6te6e da kaje a tq iska savet osaznaava 4e e napravila gre6ka .....

KOPELE NE6TASTNOOOOO ......YMRIIIIIIIIIII
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на iiirish
    не си постъпила гадно - постъпила си долно! ти иди се запознай с някой си там дето хабер нямаш от него и го остави да те целуне на първия разговор баси изтрещялите ... дето сте кой го знай тоя какъв женкар е - щом тебе е целунал, кой го знай още колко е целувал... пропаднла работа, ама и ти не падаш по-долу от него

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    deeeeeeeeeeba bokluka .. cela ve4er li 6te se prai6 na interesen we ... are hodi se grazmi ako momi4eto iska6e da b1de kritikyvano 6te6e da kaje a tq iska savet osaznaava 4e e napravila gre6ka .....

Мацката избухна ... Нареждай го на ЛС-та следващия път... Човека просто изказа мнение ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Не му казвай...съгласна съм с UnaBle_to_LoVe_U
    Понякога е добре да премълчиш, но ако не си сигурна в любовта си към него, направо му кажи истината и скъсайте. Какъв ще е смисъла да продължите ако не го обичаш?
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Град
    варна
    Еми гадничко си постъпила.По-добре наистина не му казвай.не знам колко оптимистично ще прозвучи,но не мисля,че го обичаш толкова много.На тази възраст е нормално да се увличаш по този и онзи.Помисли си пак към чувствата си към гаджето и реши дали ще трябва да мъчиш себе си,та и него.

П.П.От Провадия ли си?

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

S choveka s koito si, iavno ne ti dava tova ot koeto se nujdaesh za da iskash da flirtuvash!Ako namirash po-dobri ot nego znachi ne go obichash dostatychno!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И като не му кажеш... ако някой друг те е видял и каже на приятеля ти, няма ли да е по-гадно?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    у вас ;]
    всеки прави грешки, много момичета имат нещо, като това, като твоето, което им е малката тайна.. по добре не му казвай, защото всичко между вас ще се промени.. с времето ще забравиш за този, и вината, която е в теб ще изчезне, гарантирам ти.. или ако искаш да не се чувстваш толкова гузно, друг начин е да се замислиш той какви грешки е правил, и така ще знаеш че не си само ти.. но ако неискаш да разбере наистина, по добре не казвай това на никого, дори на приятелка, на никой не го казвай.. да си остане твоята малка тайна, и ще бъдеш сигурна, че отй няма да разбере... особенно, когато въпросното момче дори не е от твоя град
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    и няма какво да му мислиш тоя бил моментно превличане нищо повече
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Ako izneveri6 na nqkoi nezna4i 4e ne go obi4a6 ama ti i ne s1jelqva6 kato gledam a tova e lo6o... no se pak si premisli ne6tata sama za sebe si i pomisli 4esno li e za priqtelq ti.....

Кофти тръпка...аз на твое място бих му казала.По-добре да разбере от мен самата,отколкото от някой друг след месец-два.Пък и може би ще оцени това,че си имала смелоста да му кажеш.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен си постъпила импулсивно и не си се замисляла за последствията, а това е лошо. Имаш два вариянта: да кажеш на приятеля си и да си понесеш последствията от глупостта си или да си замълчиш и да се измъчваш, от това което си направила. Ти прецени как да постъпиш. Ще бъдеш ли искрена с приятеля си или не

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-

Копелето нещастно обаче е право!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

гадно си постъпила ..ти му казваш той да не флиртува а самата ти го правиш..нз според мен е най-добре да му кажеш какво си направила за да може поне да не се чустваш толкова гадно а вече той как ще реагира никой не знае.. уСпЕхХх
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си