.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля за малко помощ!

Здравейте на всички форумци!
    В училище пристигна оферта за летен лагер в Китен. Хотелът в които ще бъдем се казва "Камбала". Много искам да видя снимки, за да знам дали си заслужава, но в нета няма почти никакви. Много моля ако случайно някои е бил там да качи снимчици или ако няма поне малко инфо да даде относно хотела и впечатленията си от него! Благодаря предварително!!!

Супер фен Аватара на Exothermic
    Много е гадно не ходи ... докато спиш и хлебарките
    се разхождат по лицето ти ... снимки не са нужни ...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Все си мисля, че по-важна е компанията с която отиваш. Ако са готини хората какво ти пука какъв е хотела? :P

JUST DANCE!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от kefish_meee
    Все си мисля, че по-важна е компанията с която отиваш. Ако са готини хората какво ти пука какъв е хотела? :P
    Принципно е така, но все пак от всяко правило си има изключение-
    Я си представи, че хотелът отговаря на горе описаният, мислиш ли, че ще се чувстваш добре в подобна атмосфера, мммм едва ли...
    Ако ще с папата да си, като си поставен в мизерни условия, то и настроението ти, ще се скапе.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Много е гадно не ходи ... докато спиш и хлебарките
    се разхождат по лицето ти ... снимки не са нужни ...
    Пич, ти ме уби направо! Толкова ли е гадно? Аз тъкмо се бях навила да ходя...
    БъДи оТРаКаН, За дА Не сИ пРеЦаКаН!

Чесно казано не че ще вляза вътре освен да се изкъпя и преоблека след плажа. Нощем ще съм по дискотеките с компанията 100%... Така че не ми е нужен 5 звезден хотел. BallFace, благодаря много за снимчиците и линка!
    БъДи оТРаКаН, За дА Не сИ пРеЦаКаН!

Голям фен Аватара на o0ps
    НЕ ХОДИ! Отвратително ееее. Обстановката е отврат, персонала е ужасен иии е пълно с кръвожадни комари.

Цитирай Първоначално написано от kefish_meee

+1
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Значи това е летен лагер, които е организиран от даскалото - т.е едва ли е нещо луксозно, даже вероятно самото място ще е гадно ... имам предвид хотела. Но пък ти няма прекарваш там деня си, а на плажа, така, че подкрепям всички, които ти казаха, че е важно с кого отиваш там. Ако харесваш хорицата, които са се записали, не се колебай, тръгвай - редполагам е нещо на символична цена, така че нищо не губиш. Какъвто и да е хотела, все е плаж, моренце и т.н
    Memento moriendum esse!

голямо проучване, голямо нещо ...
    в крайна сметка е много по-важно с кой си, а не къде си ...

iskam samo da popitam dali ima ogledalo i toplaa voda samo tfaa mi trqbva za6toto i az 6e hodqq na lager i ve4e se ot4aqh ot komentaritee plss

Апф ... аз ако отида там едва ли ще гледам къв е хотела ... ще гледам да се напия яко ,да съм с качествени хора и попринцип да си се накефиме както си трябва ... едва ли ще ми остане двеме да спя ,че да ме лазят хлебарките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си