.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Погледите

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Sweet`dreams
    Амии от Бургас съм
    еиии аз уча в Бургас
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

за по-сигурно я направи ти..не я оставяй на него..може би тои се надява ти да я направиш..така че давай..бъди по-смелата така и така нищо не губиш..само можеш да спечелиш! успех
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Няма какво да го чакаш.Направи ТИ първата крачка.

Аз така преди време с едно момче само се гледахме.Много исках той да направи нещо, а по-късно разбрах, че той е искал същото само, че от мен... И така все ще има да си чакате... Кажи му едно "Здр"... или си изпустни учебниците пред него...или се блъсни в него и кажи едно мило "упс...сори"....направи просто нещо... не стой така!
    Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !

смигни му
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ама тука ви е некфо супер забавно Та по темата и аз ще те посъветвам като другите да направиш ти първата крачка!
    С усмивка на лице,аЗ съм ебаси якото Хлапе...!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LoLlIp0p
    Ама тука ви е некфо супер забавно Та по темата и аз ще те посъветвам като другите да направиш ти първата крачка!
    Избухваме си !!!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Go go go мацко
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    In Devil's Castle
    ами нямате ли някой общ приятел,който да ви запознае..?
    someone else...

дам...избухвате си
    С усмивка на лице,аЗ съм ебаси якото Хлапе...!

Град
    Terra incognita!
    Вариантите общо взето са три. 1.Гледаш го изключително настоятелно с цел да му е неудобно да не те заговори,така кокетническо,ако държиш той да предприеме първата стъпка. 2.Ако не ти се чака,просто ти го заговори,като поставиш самата себе си на изпитание и силно желаеш да превъзмогнеш срамежливостта. 3.Най-неприятният-да не се заговорите и накрая да престанете и да се гледате! Просто действай!Успех!Няма да те ухапе.......
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Hah , moje prosto da ti se podigrava ... Kakva purva krachka moje da pravi v takuv sluchai ? Kato ti haresva , nabutai se da se zapoznaete , ako zabelejish , che ima simpatii kum teb moje i da stane neshto , no se sumnqvam !

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Вариантите общо взето са три. 1.Гледаш го изключително настоятелно с цел да му е неудобно да не те заговори,така кокетническо,ако държиш той да предприеме първата стъпка. 2.Ако не ти се чака,просто ти го заговори,като поставиш самата себе си на изпитание и силно желаеш да превъзмогнеш срамежливостта. 3.Най-неприятният-да не се заговорите и накрая да престанете и да се гледате! Просто действай!Успех!Няма да те ухапе.......
    хах мерси за мнението...за настоятелното гледане - мисля че вече погледите са достатъчно настоятелни.
    (aaa....placebo...dobur vkus )
    За подиграването за което писа dark_sw...ами малко вероятно е, но може и да е така. В такъв случай обаче както сама каза каква да е първата крачка? Ако бях убедена, че ме харесва нямаше и да се поколебая да го заговоря...
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Цитирай Първоначално написано от Miss_^Girlfriend
    Няма какво да го чакаш.Направи ТИ първата крачка.

Аз така преди време с едно момче само се гледахме.Много исках той да направи нещо, а по-късно разбрах, че той е искал същото само, че от мен... И така все ще има да си чакате... Кажи му едно "Здр"... или си изпустни учебниците пред него...или се блъсни в него и кажи едно мило "упс...сори"....направи просто нещо... не стой така!
    Ууупс сори ли ? Мен некое момиче ме блъсне , ке и обърна главата!

Град
    Сахара
    погледът...Това е нещо велико,наистина...Малко хора умеят да говорят с очи,но тези които могат,знаят какво е чувството,да срещнеш човек, който да разбере какво му казваш само с очи...Много често ми се случва дори днеска...Усещам как докато примерно две момичета говорят аз просто съм се загледал в очите на едното(много обичам да гледам хората в очите и да се опитвам да вникна в тях) и за миг тя ми отвръща...Дори да не ми харесва,един поглед може да ме накара да настръхна...Наистина чувсвтото е просто неописуемо...Моменти в които съм много зле емоционално,това е едно от малките неща,способно да ми оправи настроението....(Или да го скапе още повече при мисълта,че очите,които обичам ги гледа друг...но това е друга тема)

Поздравявам авторката на тази тема...Регестрирала се е едва наскоро а е сложила много яка тема
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Цитирай Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
    погледът...Това е нещо велико,наистина...Малко хора умеят да говорят с очи,но тези които могат,знаят какво е чувството,да срещнеш човек, който да разбере какво му казваш само с очи...Много често ми се случва дори днеска...Усещам как докато примерно две момичета говорят аз просто съм се загледал в очите на едното(много обичам да гледам хората в очите и да се опитвам да вникна в тях) и за миг тя ми отвръща...Дори да не ми харесва,един поглед може да ме накара да настръхна...Наистина чувсвтото е просто неописуемо...Моменти в които съм много зле емоционално,това е едно от малките неща,способно да ми оправи настроението....(Или да го скапе още повече при мисълта,че очите,които обичам ги гледа друг...но това е друга тема)

Поздравявам авторката на тази тема...Регестрирала се е едва наскоро а е сложила много яка тема
    Благодаря

Аммм странно добре описваш чувството...много малко хора съм срещала, които са го изпитвали. И когато го видя наистина настръхвам и сърцето ми все едно ще се пръсне... и всичко това само от един поглед. Наистина е неописуемо....но с времето разбираш че не може само така. Иска ти се нещо повече. От там идва и проблема.
    каза Котарака.
    Алиса за пояснение.
    Луис Карол

Град
    Сахара
    aaaa въщност ква била темата аз чак ся се сетих че имаш нужда от съвет...Виж...Понякога човекът отсреща може да ти даде само поглед... Нищо повече...Ако не разбираш ще го кажа така...Ако нямаш много успех с момчетата и с връзките или пък нямаш някакви сериозни намерения към него...Просто си останете непознати...Защото много пъти ми се е случвало да заговарям момичето,с което сме се сваляли в поглед и още първото изречение,което се опитва да ми състави ме разочарова и ме отблъсква....хаха после даже не се гледаме... Естествено,така се е получавало от страната на момичетата...Не им допадам като характер и дори якия поглед,който срещах на спирката преди сега го няма...Ама не знам за кво ти написах това...Може би защото тУка всеки те надъхва да направиш нещо...Нека има едно различно мнение...Може пък да помогне...Инъче в моето положение (отчайващо нещастно влюбен) бих се запознал с която и да е,без да ми пука ще остана ли разочарован или не,само и само да се разсеям малко...Така,че станаха няколко фактора(+ тея на многото потребители,които са ти писали) които да те накарат да вземеш правилното решение... ай бай и късмет
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Ми запознай се с него
    Така може и 10 год. да си се гледате, положението няма да се промени ако не направиш нещо по въпроса

При мен има 2 фактора които ми пречат- това, че не зная дали той ме харесва и това, че веднъж аз направих първата крачка и останах много, ама много разочарована. А иначе човекът наистина много ми харесва. Не зная дали бих могла да кажа че съм влюбена, но наистина ме влудява. Мисля да опитам да осъществя контакт с него Мерси за мнението.
    каза Котарака.
    Алиса за пояснение.
    Луис Карол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си