- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- зелено училище
Та ето я моята история.Бяхме на зелено у4или6те в Сандански с по4ти целия клас,прекархме супер.Опознах едно много симпати4но моми4е от класа ми и много ми допадна
Бяхме по цели но6ти в една стая постояно си говорхме и тъй се пове4е я харесвах.Докато бяхме на дискотека (2пъти) танцувахме някъде през 40 % от времето тя ме кане6е и аз нея аз пове4е де ,но няма зна4ение
Вси4ко беше много хубаво,бях изживял много приятни емоции и така тръгаме от Сандански,Бяхме в едно купе и доста говорихме по всякакви теми и стана дума за това с кого би тръгнала и по едно време като каза"аз и с теб не бих тръгнала" направо ме се сковах отсякъде ест не успях да я попитам за6то ,но ни6то и пристигнахме,прибрах се в нас и се затворих в една стая
и рева като бита ку4каА не съм ревал някъде от 6 клас заради една операция (няма зна4ение).И ми е много кофти.А от тук накъде,ако някои може да ми каже 6те е много добре
![]()
явно не се интересуват от теб - приеми говажното е, че сте си изкарали добре, позабавлявали сте се... всичко останало е вятър работа
![]()
е ти сега си 7 клас кво да ти кажа
иначе в сандански кви наркотици има само![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ima veroqtnost da se e napravila na golqmata rabota pred drygite no v1tre6no da te haresva mislq 4e trqbva da govori6 s neq ;]]]
щом за цяло злено училище не си я боднал се подразбира кво ше стане![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да, и аз мисля че е така, но не се отчайвай!Първоначално написано от LoVeIsGoNe
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Бахти дивите никове, честно...Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси, мерсиПървоначално написано от Shane
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от anito.sl
+1 ..![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ъъъ,нещо не зацепих...Ти казал ли си й,че я харесваш? Защото,ако не си,не очаквай нищо от нея...Тя дори и да си пада по тебе,няма да ти каже,ако не е сигурна,че ти си и хвърлил око...
Успех на детската ви,невинна любов...![]()
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Зелено училище? Аз си мислих че имаше такива само до 4ти клас ;>
The Spark
Ем и аз бях тей....Ем така е с кучките праят се на недостъпни...Вечерта лягаш завиваш се през глава и се чудиш што не те е харесала....теи е
Fitness Forever
+1 - Там зелените училища са мноого добри - от личен опитПървоначално написано от skatemore
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...