.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Сънища

az nqmam sani6ta

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Сънувах, че с най-добрата ми фр сме в мола. И аз един ден срещам едно малко момиченце и му обещавам на другия ден към 1 да дойда пак. Обаче понеже имах урок отидохме (пак с най-добрата ми фр) в 1,30 .. Това момиченце ми се разбуча, че съм закъсняла и страшно много се ядоса. Баба му също. Изведнъж всички хора изчезнаха. Ние с мойта фр тръгваме нанякъде и изведнъж виждаме, че манекените по магазините оживяват. Аз взимам една пръчка и го удрям, ама те само падат .. после пак се изправят .. След това като се обръщаме виждаме предишната ни даскалка по английски .. тя хвана приятелката ми и я затвори в някаква кутия за очила, това беше някакъв малък свят. Аз побягнах нанякъде и се събудих

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Събувам само кошмари в рядките случаи, когато сънувам и определено няма да се смееш, ако ти ги разкажа. Стивън Кинг пасти да яде пред моите сънища
    Memento moriendum esse!

аз пък 2 дена сънувам един пич, който не съм го виждала през целият си жовот и държи една торба с пилешко месо някакво реално е всичко, обаче еднакво и почвам да се притеснявам какво значи.. +това не ям месо

Сънувам наи вече това което през деня ми е направило наи голямо впечатление.
    "Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз пък тая нош сънувах че гаджето ми е от Сливен но като се събудих се успокоих защото и тя си е от Шумен като мен Иначе сънувам как скачам он някакъв блок и пред да падна се събуждам.Много обичам да летя в съня си

хахах,сега като се замисля....

никога не си помня сънищата.

спомням си за 2-3 кошмара и един...ъмм...приятен сън,но за повече-не...

Град
    Враца
    снощи пак сънувах бившата писна ми чесно , всяка вечер откакто се разделихме я сънувам
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

ami az sunuvah 4e az i moita nai doba priqtelka sme lizbiiki (lisbiiki) nzz kak se pishe i az kato i razkazah mn se smqhme
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на gabi_94
    всяка вечер сънувам някакъв идиотски сън, понякога и повече от 1. Направо се усещам как се смея на сън, понякога и плача, ако сънят ми е гаден(това е рядко де)
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Сънувам най-вече кошмари и само тях помня,смешни съм нямала.
    London Tipton

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Изобщо не мога да се сетя за смешен сън, напоследък и аз сънувам само кошмари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си