Zdraveite ! Kazvam se Vili na 16 godini sym ! Moqta istoriq zapo4va taka...Predi moje bi 3 sedmici az mn mn mn zapo4nah da haresvam edno mom4e ... pisahme si v skype... vijdahme se kogato izlizah... trqbvashe mu vreme da reshi dali da e s men... edna vecher kogato toi me isprashtashe mi kaza kakvo e reshil i tova beshe da e s men, no oshte dokato se pribrah me naviha da otida na disko... ii taka tam se vidqh s momche koeto me haresva.. ii se celuvah s nego.. kogato tova momche koeto az si haresvam.. za koeto razkazvah predi malko... kogato mu kazah toi trqbvashe otnovo da reshi kakvo da pravi... ii taka beshe reshil da e s men.. otnovo.. Toi mi prosti, no ne mi go beshe kazal,a nai-dobrata mi priqtelka kaza che e govorila s nego i tq prosto mi kaza chee dokolkoto sa govorili prosto iska da ne se dadqvam...Na dr den az se vidqh s edno drugo momche koeto me haresva i se celuvahme... az g napravih zashtoto mi kazaha prosto da ne se nadqvam ... i sega toi mi kaza che e reshil da e s men zashototo beshe zabravil vsichko,no tova nemoje da mi go prosti... a sega si haresva druga...kaza mi che v momenta prosto nemoje da go zabravi... ;(;(;( molq vi kajete mi kakvo da pravq ;(;(;( ;( ;(;([/i]