- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MoLq vI,kAjETe mI ;(
Zdraveite,istoriqta mi e dosta dulga i za da ne vi oteg4avam 6te se opitam da q sakratq maksimalno...Toi jivee v Rim az v Sofia,vijdame se samo vakanciite,mnogo se obi4axme,no postepeno ne6to se sly4i...toi zapo4na mnogo da se kolebae dali me obi4a,za6toto si pada6e po edno drygo momi4e ot Italiq a i dokato be6e v BG az se durjax malko gadno s nego,vapreki 4e go obojavax..kaza mi,4e na6ata lubov ne moje da se spodeli,a po kasno i 4e ne me obi4a ve4e..sega toi xaresva drygoto momi4e az mnogo go obi4ax,bqx naranena i obarkana,a tazi sytrin prosto se sabydix i se po4yvstvax nqkak stranno,sqka6 lubovta mi e ymrqla,vsi4ki me karaxa da go zabravq i da si namerq dryg,az ne moga da obi4am dryg 4ovek,prosto e nevazmojno,no dnes se po4yvstvax izmorena ot vsi4kite my dymi,koito me naranixa,ot vsi4kite my obida i ot cqlata tazi istoriq..iskam pak da sum 6tastliva,no bez nego i bez lubovta my e nevazmojno.Lqtoto s nego 6te se vidim otnovo..molq vi,kajete mi,vazmojno li e pak mejdy nas da se poly4i ne6to...vazmojno li e pak da se obi4ame ;[ ??![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.