- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нормално ли е да си мразя класа
И аз не ги обичах особено от бившия ми клас,ама...Ще го преживееш.
И аз бившия клас го мразехСички бяха такива отрепки, че напрао...
...еми и аз с хората от стария ми вече клас не се разбирах много щото всеки гледаше само себе си даже и като трябваше да сме единни (за състезания )никой не го засягаше някой друг...та не е само при теб при много хора е,а сега още не съм видяла новия си клас ама се надявам да е по-нормален от стария...
Шуменско - Хората Сбира![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
аз още първата година се изпокарах с половината си клас и се мразим .. псуваме се и т.н. с другата половина не си говорим има само двама трима с които си разменяме по някоя дума ... другите са отрепки.. мислят се за голямата работа пък не струват нищо ;)
Don't worry be hippyPeace and love \\//
S trima-4eterima 4oveka se razbiram dobreS ostanalite prosto nqmame obshti interesi :P
с 4 човека прекарвам междучасията... те са единствените с които говоря в класа останалите са твърдо заети да пушат или да ходят да се бият с клас от саседното даскало ..........
Първоначално написано от Drogiranata_
i azПървоначално написано от super macka
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
ами не е много хубаво тва че не се разбирате със съучениците си...
макар че и аз ги мразя![]()
и те ме мразят /без 4 човека/
![]()
I'm smiling...this dont mean I'm happy...
+1Първоначално написано от [y0uR f@v0r!tЭ dRuG
Споко,нормално е
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
нормално е...но да не мислиш че и теб всички те обичат...в класовете винаги това преобладава...и дори да мислиш че някой те обича и ти е фр - не е вярно
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
ot edna godina s1m s nov klas ..... prosto ne moga da gi ponasqm....predishniq mi klas beshe mn po zadryjen i si beshe kupon s tqh ..ama teq sega kato se setq che pochvam daskalo ... ne mi se misli...
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
napulno normalno,spokoino to i az sam taka sega 6e sam 9 kl,mn ma draznqt,ama ne im obra6am vnimanie,ne ma boli za tqh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля че го мразиш защото нямаш приятели в него, не за друго..
Нормално е може би с повечето хора имате твърде различни характери![]()
Суетата.Моят любим грях.
+1Първоначално написано от sixth^sense^f
x
аь ус ефь пьтнсше
Моя клас не бяхме задружни,всички се мразеха по между си и бяхме на групички,но се радвам , защото с абсолютно всеки имам какво да си кажа и се разбирам![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Нормално е . Не всички хора са твой тип . Пък и ти не си избираш класа![]()
И аз не харесвам класа си , но не го показвам по никакъв начин .
+1...Просто исках нещо по-доброПървоначално написано от ShevchenkoFenka
Иначе имам 2 приятелки в класа...и 1 ,която ме използва само като й трябвам
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Ехооо...с тях си само от една година.Може просто не се ги опознала добре...И се чувствах така,но постепенно обикнах класа си и то много...сега не мога да живея без тях![/img]
Като те чета, мисля че е нормално класът ти да те мрази!
I Want To Play a Game!
мии ние в нашия клас като пълни дечковци се делим на групи и се караме за щяло и нещяло,напълно нормално е.не е възможно,поне според мен де,толкова мн хора да имат еднакви разбирания.все ше намериш начин да се сприятелиш с някого и да издържиш на напрежението,което в повечето случаи се явява само внушение...