- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нормално ли е да си мразя класа
Според мен е съвсем нормално....и аз моите понякога не ги понасям, те сега момичетата почнаха да се прават на големи и да тежкареят, също като момчетата, а аз седя настрана и за мене е по-добре сам, отколкото в лоша компаниядори и да се преместя от тва училище, знам, че и в другите са така, затова не се впрягам
![]()
Гледам луната - виждам теб, гледам звездите - виждам теб , гледам небето - виждам теб. АБЕ МАМА МУ СТАРА, МРЪДНИ!
Нормално е,има какви ли не извратеняци и надути таткови щерки.![]()
abe vie dobre li ste be kak taka 6e si mrazite klasa...? az sam s tqx 5 godini sq 6e pravim 6 i sme prejivqli tolkova mnogo zaedno.. e vqrno 4e polovinata sa idioti glupaci i zadrystenqci ama imenno v tva stava nai golemiq kupon....vinagi sme se podkrepqli dokolkoto mojem... ne sme se klukarili za ni6tu....... moje da sme se karali ama to 6e e za drebni ne6ta........ ta napravete i vie taka traa da ste zadryjni i kato edno cqlo semeistvo.... rezultata e prekrasen 4usta6 4e po cql den ima na kogo da raz4ita6 .... az mnogo si obi4am klasa nz sq kak 6e se razdelim ama 6e e mn gadno.. ;(
Че и аз ги мразя моите..с точно 5 изключения..Всички други SUX.. Нищо..12 клас ще пеем нова версия " Един РАЗДЕЛЕН клас" .... и няма да ги видя повече..кфа веселба![]()
Според мен е нормално. Аз съм в клас само с момичета вече последна четвърта година (слава богу) и наистина ама наистина ще се радвам тази година като се разделям с тях. Няма такова лицемерие, плюене, мразене, завист и какво ли още не. Има само 5-6 момичета за които ще ми е наистина мъчно от целия ми клас. Не мога да ги гледам просто само при мисълта, че някакви мърли пак ще се правят на дръж ми шапката и ми се повдига. Така че много си зависи от класа - преди никога не съм попадала на по-гаден клас от сегашния - винаги съм се разбирала и уважавала със всеки а сега освен лицемерие и клюкарстване коя с коя дрешка е дошла на училище друго няма. Така че с удоволствие ще им изпея: Сбогом Ку*** на завършването тази година на повечето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moqt klas e savkypnost ot tapi,zadrasteni,ograni4eni,glypavi,preebani,precak ani pedali hermafroditi i kyrvi i ne 4e gi mrazq po skoro gi sajalqvam nemoa da prymeq kak moje da sa tolkova zle abe nqma kvo da govorim mrazq ne ami napravo gi preziram teq 4ove4eta kak 6a gi traq edin gospod znae![]()
![]()
za ni6to ne stavat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пък искам да ги видя![]()
someone else...
да ама поне трябва да има 1-2 изкючения
Защо ги мразиш? Не се държат добре? Не ти допадат като хора? Или просто ги мразиш, но незнаеш защо? Ако са първите две-воже да се справите някак и да се сближите, все пак понякога трябва да преглътваме някои недостатъци в характера на хората. Ако обаче е третото-незнам дали това чуство у теб ще се изтрие с времето или ще остане докрая...
Стария клас...не мога да кажа,че го мразих, но нещо не успяхме да се сближим. Сега се надявам с новия да е различно!![]()
Иии късмет!
napalno normalno e,az sashto mrazq moqt klas ama...........
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Normalno e. Lichno az obojavam noviq si klas.Vsichko zavisi ot tova kakvi 6te sa horata, s kakyv harakter 6te sa i t.n. S godinite moje da se srabotite i da stanete strahoten klas, vsichko zavisi ot vas. Moje bi syu4enicite ti sa s po-truden harakter i malko po-trudno se opoznavate, no mislq 4e vsi4ko 6te premine![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Няма нищо ненормално в това. Напоследък все по-малко са свестните в класовете. Повечето са им само алкохол, цигари, джойнт и жени в главите.... А това води до такава деградация... И аз имам изроди в класа, но се свиква.![]()
И аз откакто съм с новия ми дебилски клас ги мразя всичките. К'во да се прави? Свиквай. Ще ги потърпиш още няколко години. През това време все ще намериш поне 1-2, с които да имате няква обща тема за разговор.
mi az ot 1 do 7 klas ne gi ponasqh 6tot ne bqhme kolektiv i se bqhme razdelili na grupi koeto be6e super tupo i 4ak sled kato se razdelihme se setiha da budem kolektiv no puk noviq klas mnogo mi haresva v smisal nqma takia prostotii kato grupi4ki i naduvki
Оф боже, аз 'сички ги мразя освен моите 2 приятелки.Слушам и метъл и затова те също ме мразят и аз нарочно им правя гадно![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Оф боже, аз 'сички ги мразя освен моите 2 приятелки.Слушам и метъл и затова те също ме мразят и аз нарочно им правя гадно![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
mi i az si mrazia klasa.... sudba![]()
ми и аз си мразя класа![]()
Напълно нормално![]()
И аз съм така![]()
По-нормално не може да бъде... Миналата учебна година (все едно беше преди 2 века, а не преди няколко месеца) заради прекалено голямата си уста и заради прекалено злобните си съученици за малко щях да изям боя
Голям скандал беше. Не мога да ги дишам повечето . Но имам и добри приятели.
Разбира се че е нормално ако са те събрали със стадо малумници и аз моя половината не ги понасях![]()