- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- нормално ли е да си мразя класа
+1Първоначално написано от 5StaR
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
вие пък ще казвате кое е нормално и кое не![]()
аз от моя клас се разбирам с 4 човека, с други сме в добри отношения,но останалите не ги понасям :]
хъхъ..
Напълно нормално,и аз от моя клас не ги дишам.![]()
![]()
Разбира се, че е нормално, ако са некви гадняри, пък то и аз не траех класа си
да е нормално е![]()
Ми попринцип ти през цялото време ли ги мразиш?И аз съм имала моменти в които да си мразя класа ама това не е постоянно![]()
От бившия ми клас мразя почти всички особенно момчетата.те са някакви изроди.Не всички момчета ,а само тези от бившия клас. има само 1 момиче, с което си останахме приятелки с другите едвам се и поздравяваме,а други се правят,че не ме познават. В сегашния клас е много по различни всички сме приятели и се подкрепяме много ги обичам всички.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
nap1lnO normalnOpoDobnO :P
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
Дали е нормално не знам ,ама аз с моя клас съм вече 4 години и ги ненавиждам....
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ми какво пък му е ненормалното като те дразнят... И аз не се кефя много на моя клас ама тряя се търпим...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.