- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за шпаклата
mn mi e interesno da razbera kakvo to4no pravqt mom4etata po vreme na lizane...demek pitam kak to4no q pravqt![]()
blijish kvo da praish kakvoto tq ti prai s penisa tova i ti shte praish s neqnata kukona![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
hubavo de ama sam f :P![]()
kopae sus zeika : :-D :-D :-D
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Много тъп въпрос. Не е все едно да мляскаш сладолед.Разнообразяваш с езика всмукваш с устни нейните устни и такаНай-важното е да не те е гнус и да ти е приятно ...
![]()
Първоначално рисувах сърчица с език и описвах колко я обичам, но впоследствие уставнових, че за нея няма никакво значение и почнах да си измислям разни глупости и пак да ги изписвам с език - ефекта е същият![]()
Влез в boysfood.com и напиши pussy lick (или нещо подобно) и ще намериш доста клипчета където се вижда ясно какео точно правят.
Хах...Какво толкова те интересува какво правят, нали ти е яко :P А и то не е трудно да се досетиш..
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ама, то си зависи - 3-те имена изписваш ли ги, подпис дали оставяш... :P .Първоначално написано от Chacho
ne e koi znae kva filosofiq............prosto pravi6 vsi4ko koeto ti doide na um s ezika si i vijda6 koe i haresva.........az pi6a bukvi ot azbukata ka to,f i takiva
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Бъркаш вътре, надълбоко с език и облизваш, навлажнявайки клиторчето!
vapros na vuobrajenie e,kolkoto po raznoobrazno i staratelno go pravi6,tolkova e po dobar rezultata![]()
![]()
I don't make love,Baby we make magic....
Като чета коментарите ми изглежда супер яко / за момичето (ако някога и доставя такова удоволствие ще споделя/ , то за мен е по-важно на нея да и е хубаво не на мен. Иначе това с рисуването и писането ми се струва интересно
![]()
![]()
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
ближеш , хапеш , ближеш . хапеш . няма да е зле и да изкараш наи мазната възможна храчка която имаш в момента и да я изплюеш отгоре и ............. после пак ближеш хапеш ближеш хапеш ..... а ако след тва и теглиш още 1 ( като за ПОследно ) храчка Цена ! няма да имаш !!!!
Не целта е цел, а пътят
Първоначално написано от kico
![]()
![]()
![]()
Ami, purvo bavno si otpuskash ezika i zapochvash bavno da lijesh po ustnite i klitora. Posle ... :P
Eating isn't cheating - Arnold
ti lud li si be....da pliue6 otgore tva 6ti se naloji ako ne moje6 da q vuzbudi6 4e sama da se navlajniПървоначално написано от cMon
trenirai moje i da se nau4i6
![]()
![]()