- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- при преглед ще се разбере ли, че не съм девствена?
Mnogo mi se pravi sex,no utre 6te hodq na ginekolog i iskam da znam dali s videozon moje da se razbere 4e ne sam destvena?pi6ete za6toto iskam da znam
1 и 7 точка от правилата
moderated by Coki
az sam si otvorena ot dosta vreme no utre mi predstoi pregled pri ginekolog i iskam da znam dali moje da se razbere 4e ne sam devstvena s videozon?
To i s prosto oko shte se razbere.
Eating isn't cheating - Arnold
Мисля че не може за се разбере , освен ако не те качи на магарето![]()
pravqt mi samo preglet s videozon no ne me ka4va na magareto
zna4i samo s videozon nemoje da se razbere???
Тогава не може да се разбере!Спокойно!
![]()
vidqh sega temata i ne sam mn zapoznata kakvo to4no e magareto ako moje nqkoi da mi kaje???![]()
![]()
Разкрачват те на него и ти бъркат у путкатаПървоначално написано от bonbon4e_1
![]()
ми инт ми е за къв чеп ше те преглежда с видеозон ... иначе на преглед сиг ше те качи на магарето :Д ... ше се разбере, че си отворена вече ;]Първоначално написано от gavro64eto
e to s tva "magare daje i da ne e ginekologa 6e q otvori.t1i li ?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Може да се разбере! Дори могат да ти кажат от колко време не си правила секс
Нямам си ни най-малка представа .. сигурно не.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ako te gleda samo na videozon ne moje,no ako ti predstoi ginekologi4en pregled 6te se razbere vednaga![]()
spored men moje![]()
ami ako ne iska6 va6te da razberat pomoli ginekologa da ne im kazava i nqma da se trevoji6 dali 6te se razbere s videozona
Голям размер на картинката! /machoka/
Колежке как си ма?Тъпа овца била си и оставаш си такваз!Първоначално написано от gavro64eto