След като скъсах с бившето си гадже, и той започна да ме наранява и да прави гадни номера. Не мога да ти опиша колко наранена бях, но мога да ти кажа, че това отминава най-лесно като забравиш за него и започнеш да излизаш с други момчета. Бившият ти приятел не е кретен (въпреки че съм сигурна че си го мислиш). Той също е бил наранен и за да не го покаже, се е наложило някак да спаси гордостта си. В тази "детска възраст" (преди да навърши поне 20) е нормално да спасява гордостта си като потъпква твоята. Не му позволявай да разбере че се чувстваш толкова зле от глупостите, които той говори откакто сте се разделили. Излизай с други момчета (ако искаш, постарай се той да те види да се гушкаш с друго момче) и не обръщай никакво внимание на това, което приказва. Замисляла ли си се защо ти не говориш глупости за него? Защото нямаш мания да доказваш, че имаш самочувствие и гордост (а доста момчета я имат и тя се проявява когато им се случи нещо такова). Бившият ти (и всичките му приятели от мъжки пол) са го приели все едно ти си го зарязала. Приятелите му биха го спукали от бъзици, само да разберат че му пука дори малко. Затова му се налага да говори глупости - така никой няма да разбере, че и той е бил наранен и че му пука. Не го оправдавам, между другото, а обяснявам защо се държи така, надявайки се като разбереш, да осъзнаеш какво дете е щом го прави.
Намери си ново гадже