- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой трябва да го каже първи?
Според вас, кой трябва да каже първи в една врзъзка "ОБИЧАМ ТЕ!"? Напишете и защо смятате така?![]()
Ми по принцип момчето..то би трябвало да е по-уверено в това,което иска..но в някои случаи е по-добре момичето..зависи от човека как приема нещатаи в двата случая някох ще го каже..но ще бъде този,който пове4е го иска,,нз
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Кви са тия стари разбирания кой първи и кой втори. Който го чувства по-силно и е по смел, той ще го каже.
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от FiRe_LaDy
...
Естествено, че трябва да е този, който го почувства първи, но и това чувство трябва да е истинско. И това, че го казва нищо не значи. Човек може да го каже без да го мисли. За това по-добре не чакайте да ви ко кажат, а да ви го покажат.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Ами мимче вкарай някоя тема с НОВИ РАЗБИРАНИЯ тогава. Просто ми беше интересно какво мислите по въпроса. Тука не става въпрос за стари и нови разбирания.![]()
Засега най ми харесва отговора на moon angel!
Не знам....ако аз го чувствам и виждам,че и при него е така...ще му го кажа....рано или късно.
Просто ми идва отвътре и искам да го изреча
Състезание ли правим ? Ква е наградата ?!Първоначално написано от imperator
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ами ти си наградатаПървоначално написано от xercu^es
)Теб трябва да спечелят
)
Който разбира тука се спира !Първоначално написано от imperator
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
не мисля,че има правило кой първи,кой втори.Казваш това,което чувстваш и се надяваш да е споделено.Той,ако не ме обича,как ще ми го каже?Ако аз наистина го чувствам,няма как да не му го кажа.Не мога да запазя такова велико усещане само за себе си.И темата е доста тъпа...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Е да и аз признавам, че е тъпа.Малко като детски въпрос е ама кво да направя. Мислех че може да ви е интересно. Ще се постарая да пускам по-интересни теми. И все пак мерси за вниманието![]()
Повечето момичета чакат момчето 1-ви да го каже и дори да го чувстват момичетата чакат ние 1-ви да го изречем ...
Който ще да го казва, само да не съм аз![]()
аве нема такива глупости кой трябва 1 да го каже който го 4уства казва който не него
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Кви са тия теми?!Този,който почувства,че наистина обича човека до себе си ще каже "Обичам те" , няма да се ослушва.
![]()
Естествено, че трябва да е този, който го почувства първи, но и това чувство трябва да е истинско. :P
всеки се надява другия да го каже първи, но на мен ми е по-изгодно момчето да ми каже че ме обича...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Какво значение има кой ? Така или инъче някой ще го каже ....![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
Welcome to the club
![]()
Първоначално написано от Riot
който е по пян![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....