- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фаворит във форума? :)
Не знам от къде ме знаеш /vili_dude/, че и сладка ме изкара..но аз лично да съм ти видяла 2-3 коментара.![]()
А иначе фаворитът ми определено не е един. :>
What you give is what you get!
1921, щото с него ядем, пием, ебем и бием (не чекии)![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
tyr
И аз съм за УисПървоначално написано от Virus_
Много са, иначе много добре се разбирам с аматориум
Фаворити... ами, предполагам, че това са хората, с които най-много съм се сближил и си пишем по-честичко, а с някои сме пренесли приятелството си извън интернет.
Но мисля, че тази тема няма особено голям смисъл... всеки знае с кого е приятел, повечето от останалите също забелязват кой с кого дружи. Няма смисъл да има специална тема за четки, тъй че предпчитам да си замълча![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз не се виждам никъде... доста трагично.
w0sh, assd![]()
Бахти тъпия ник имам
Оооо най-любимата ми юзърка е Whiskass.Просто чета всеки неин коментар с кеф,изказва се много интересно,и ми харесва начина й на живот донякъде.
Също много харесвам the hottie,дава много ценни съвети и начина й на мислене и убежденията й в повечето случаи се припокриват с моите.
ми тея са лица ubuntu , bibo i Ходещсъвет. те изглеждат по свестниза момичета не говоря...от тях няма свястни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
коравата бригада.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?