- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБРАЩЕНИЯ КАМ ЛЮБИМИТЕ ...
БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ КАК СЕ ОБРАЩАТЕ КАМ ЛЮБИМИТЕ СИ СЪЩЕСТВА ,ЗАЩОТО ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ЕДНО КЛИПЧЕ!?!А МОЖЕ С ОБРАЩЕНИЯ МЕЖДУ ВАС!!!ПРЕДВАРИТЕЛНО "МЕРСИ"![]()
Правописът му е майката..Ми аз се обръщам към любимите ми същества с:бубе,жужи,лумпер,шушке,ба би и много други.
![]()
![]()
![]()
еммм.. аз .. ддз май няям то4но определени кат изклю4им женооруфъс
шматле
.. тфа сааааааа
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Шмиргел , циганин ...![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Айше![]()
![]()
kam priqtelq mi pilekam nai dobrata mi priqtelka 6ute..dalgo e za razpravqne kak iznikna tazi duma no prosto 4-5 godini sme si na 6ute
![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
Emi ....Az po princip vikam na moq KaRaMeLcHo ili milichko no po-rqdno....Inache mnogo ne sym privyrjenichka na takiva neshtaDDZ zashto taka.....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
m na moito mom4e..-pate,bebo..i nai 4esto milo0o0...a poprincip na po blizki hora koito haresvam kazvam 6matka![]()
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Аз казвам: моло, миличко, а на мен са ми казват: мило, миличко, миличка, коте, бебо, бебе, бебок, скъпа, скъпичка, слънце, секси и едно от лубимите ми е заплесче![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Гей мръсен, педал нещастен, ей парцал, кретен, смотаняк, изчадие, изрод, глупендер...
Толкова ли не можете да измислите? Хайде сега сериозно - казвам му мечко, бебо и любов моя...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ъъъъ..сега съм си самичка,затова ще кажа как си викаме с приятелките.По принцип главното ни е Тъпо.Някои си имат и по-специални като:лудо,фенди кукуфенди (),куцук,бонбонка,кучка(ъъ това по-рядко де,ама и то се чува),дудолина,toilet paper(По скайп) и всякакви такива. А за гадже може да му казваш-мило,пиле,сладко,коте....има безброй много.какво не можеш да се сетиш?
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
слънце и еиии пумак,п.дал умуртак бунак :P тва е
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
ХасанПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
еми нa моя човек му викам:брато,пич,мой,копеле.. ..от лигавите-мечо и мило
с най-добрите ми фр си говорим на стирка,парцал и прахосмукачка,шуше
другите:мъжките-братле a женските-мацка
пор![]()
С няколко приятелки от класа си говорим на:мише![]()
az - bubche, liglio , munche , bebo
toi - pate, shmate , bebe
s vsqkakvi imenca:
milo![]()
bebo![]()
lubimi![]()
lubov moq![]()
g-ne![]()
prince moi![]()
angl4e![]()
tova sa mi nai 4esto ispolzvanite![]()
![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
такава тема имаааа вече .. и не е от много отдавна .. можеше да потърсиш,там имаше доста идеи.. Сега по темата на приятеля ми : "мило,бебо,бебчоо,слънце,бъ и,бу,беб "(най-често му викам,че е простак
![]()
(Ловкам си те бебчоо
),той на мен:"мило,мише,мишленце,буб ,буу,беби,слънце,мишкааа,па ти" и тн .. на една фр викам : "Фаве,фавичка,нуши,мемедина " .. на друга й викам : "сълзичке,любов" .. аааа на най-добрата ми фр и викам "сладка"
мило, слънце, любов моя,а най-новото е шушлек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
охоооо много са.....така за общо ти казвам...душко,,мило,бебе,шу и (),буФтичке,и всички умалителни които се сетиш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3