.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Вече не се радвам

...на който и да е празник- ИД, РД, Велик ден, Коледа, Нова Година... все едно е един обикновен ден, като ве други.Странно ми е , защото преди чаках с такова нетърпение и вълнение да дойдат, а ся не ми дреме. Примерно др седмица имам РД, ще поканя мн хора, на които държа и обичам, ще сме в хубаво заведение...а хич не ми пука...
    Вярно, 4е заради лошото си детство се наложи да порасна преждевременно, но все пак ИСКАМ ПАК ДА СЕ РАДВАМ НА ЖИВОТА И ПРАЗНИЦИТЕ-при вас как е, вълнувае ли се за поводи....
    Сега празника за мен е ден, в който ще се наям с нещо по-така...а не искам

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Blondeland
    Aми да , разбирам те.
    Няма я тръпката вече - порастваме .
    Но пък аз се радвам само на Именния си ден , защото обичам ходенето на църква , надпреварата с върбичките , после да се съберем с момичетата ....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

И при мен е тъй.Примерно ся идва великден , като бях малка чаках с нетърпение да боядисам яйцата , я сега ми е като някакво задължение.Или пък като трябва да се събираме с роднини , абе тъпи празници

Град
    Русе
    И аз мен е като обикновен ден наистина не е като преди да чакам с нетърпение празниците..ама ясвно, защото порастваме и вече не се радваме на малките неща
    ...

Супер фен Аватара на Exothermic
    Тая па, аз дори не знам кога са празниците...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Да ти имам проблемите и на тебе...
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    И аз като по-малка много се радвах на празниците.Аз все още се радвам,но само когато идва рожденият ми ден или Коледа.В момента хич не ми се иска да идва Великден ( само заради ваканцията му се радвам ).Вярно,хубав празник е,но пък цялата тая какафония с боядисването на яйцата,ходене до баби,дядовци и въобще цялата рода....ооооо направо всичко това започва да ми омръзва.

Аз се радвам само когато ми идва рожденния ден, иначе и на мене другите празници са ми като задължение... Велик ден- пфффф...
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    Primorsko
    Спокс не си единствена :P
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Познато..... опитай се да отбележиш празника малко по- различно, а не баналното ходено в ресторант

JUST DANCE!!

Споко, нормално е. Не може вечно да си на 8 и да тръпнеш в очакване на Дядо Коледа.

П.П. А защо ти трябва слециален празник за да се почувстваш просто добре?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Квото беше, беше
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Единствените празници, които ме касаят, са моя рожден ден и тези на близките ми. Не ме интересуват светските празници, а още по-малко религиозните.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    и аз съм така .. поне нямам имен ден ...аа ина4е рд-то .. 4ествах го с мн нежелание
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    sofiq o.k
    никви празници неме греят неми трябва повод са се напия или квото да било отврат са си4ки празници барабар с рд но тои е ммалко по 4ове4ен
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

аз за нова година и коледа сякаш не се радвах,но за р-дото в началото пак ми беше тъпо ама като наближи имаше малка тръпка,а сега искам да дойде велик ден не само заради ваканцията..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Пффф, същата работа.Днес е именият ми ден, а никъде не ми се ходи, с никого не ми се празнува.
    Другата неделя имам рожден ден-пак всичко ще се повтори 1:1.
    И аз преди години с нетърпение, очаквах април месец-имам двоен повод да празнувам, ама ето на, настроение нулево!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И аз не се вълнувам вече.
    Само когато ще видя някой, когото не съм от отдавна...

П.П.И да ви кажа-така е по-добре, защото иначе все някой ще ме разочарова. :/

И аз вече съм така. Абе радвам се, ама не чак толкова. Радвам се за рожденния ми ден и за рожденния ден на баща ми и майка ми.

И аз така ... като малка чаках със нетърпение рождения си ден и супер много се радвах ... А сега ... сега го празнувам колкото да се изръсят родата и да се наям хубаво

Аз пък винаги съм си мразела рожденните дни ... мразя да ми честитят, да се изреди цялата рода по телефона и на вратата. А и досега почти на всеки рожден ден пътувъм.
    Великден също не го обичам. Верно си е разправия..
    Само на Коледа се радвам, и на Нова Година, защото ще се напия... не че ми трябва повод де, ама тогава е по-готино.
    В крайна сметка празниците са си задължения.. черпиш, каниш хора да празнувате.. направо се радвам, че рождения ми ден е през лятната ваканция.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    pросто ден ...и аз не им обръщам особено значение ..дори понякога забравям за тях ..не сам им фебнка

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Айде сега, не е толкова фатално.

Никога не съм се радвала на имения ми ден и не съм го възприемала за особено 'специален', защото никога не съм го 'празнувала', а и никой не се е сещал за него освен родителите ми, чичо ми и баба ми, на която съм кръстена. А пък и на следващия ден имам РД, което допълнително омаловажава ИД-то.
    Пък и са зимата... по време на ваканции или сесиии..и единствено могат да се сетят най-добрите ми приятели, но когато и те 'забравят' или се сетят в последния момент... се получава още по-'сдухарско'.. Особено тази година... Като бях по-малка, се вълнувах много повече за рождения си ден специално.

Коледа... нея си я празнувам с цяяялото семейство и затова толкова много я харесвам... особено настроението, което носи.
    Макар че вече не умирам от чак такъв 'кеф' като трябва да украся елхата... а преди хленчех на майка ми да я правим 1-2седм по-рано 0.о

На НГ.. там е относително... зависи къде си, с кого си... последните години беше доста 'изнервящо' преди това... амааа иначе си го бива.

Но Великден...тръпката... в омацването с боя до ушите и денонощното ядене на яйца и козунаци... о0о още я има!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    Спокс не си единствена :P
    +1

Правила за публикуване